18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Zezrox987 2018-07-19, 7:32 4
traf napisał/a:

do wszystkich zatrwożonych tym filmem,za 15 lat jak te bękarty dorosną to chętnie komuś utną głowę więc lepiej żeby nie dorosły

Po pierwsze skąd wiesz, że nie sąd to dzieci np. chrześcijan? Po drugie te dzieci są za małe by cokolwiek rozumiały i znęcanie się nad aż tak małymi dziećmi mija się z celem. Co innego kilkuletnie dzieci, które faktycznie już mogą mieć mózg wyprany z moralności. W tym przypadku osoba która to robi jest zwyczajnym potworem.
Zgłoś
Nellum 2018-07-19, 8:07
To je dobre materiał jak i komentarze płaczków
Zgłoś
~Angel 2018-07-19, 8:20 18
idejakprzecinak napisał/a:

Kurwa, nie ruszają mnie flaki i inne badziewia ale na takie coś nie mogę patrzeć. Normalnie gotuję się w środku. Co jej te dzieci zawiniły...

Stary aż boje się pomyśleć jaka byłaby twoja reakcja gdyby za miast dzieci były małe kotki
Zgłoś
nowynick 2018-07-19, 8:36 5
Pewnie chciała po złości byłemu zrobić i mu to wysłała, jak nie gnije już w areszcie to chyba tylko efekt tego, że policjant widział to nagranie i została odjebana przy "próbie ucieczki"
Zgłoś
~tip.top 2018-07-19, 8:37 5
Jakim trzeba być skończonym kretynem, żeby nagrywać dowód własnej winy i jeszcze wrzucać do sieci

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
N................o 2018-07-19, 11:32 2
Angel napisał/a:

Stary aż boje się pomyśleć jaka byłaby twoja reakcja gdyby za miast dzieci były małe kotki

Zgłoś
Argeusz 2018-07-19, 12:24 2
Mrok0700 napisał/a:

Skasowałbym ją jednym klapnięciem. Wszystko wezmę na klatę, ale coś takiego zasługuje na największe karę.

Chuja byś zrobił.

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
spoons 2018-07-19, 12:39
A mie łojciec też bił jak byłem mały i przynajmniej nie wyrosłem na pizde w rurkach. Jebać bezstresowe wychowanie!!!!
Zgłoś
ckk666 2018-07-19, 13:07 3
Frajerską kurwę co tak robi przywiązałbym za pizdę do samochodu i wlekł przez 100 kilometrów! Szmata nie ma prawa i przywileju żyć! Pierdolona niedowartościowana szmata - jak taka silna to ja chętnie "zmierzę" się z nią!!!

spoons napisał/a:

A mie łojciec też bił jak byłem mały i przynajmniej nie wyrosłem na pizde w rurkach. Jebać bezstresowe wychowanie!!!!

Chyba parę razy zbyt mocno przypierdolił ci w łeb!!
Zgłoś
J................o 2018-07-19, 13:12 11
Dziecko na filmiku (na oko niespełna roczne) może nie jest do konca rozumne ale opiera się na uczuciach i instynktach, rozpoznaje już twarze i głos - instynktownie uspokaja się przy matce/ojcu, bliskość ciała, dotyk, zapach, widok, głos rodzica daje ukojenie, spokój. Ten wzrok dziecka w momencie kiedy własna matka je dusi jest niesamowity - te przerażenie w oczach, ból i krzywda zadawana przez najbliższą, najbardziej zaufaną osobę która staje się katem.
Ciało się broni, z ust dobiega krzyk ale w mózgu zachodzi nieodwracalna, nieuleczalna zmiana której nigdy już nie wyprze z czeluści podświadomości. Wzrok dziecka przypomina "1000 yards stare" (polecam zgooglować), w oczach widać jak łamane zostają najbardziej fundamentalne prawa natury.
Po jednej takiej akcji zostanie dziecku na zawsze, że matka to potwór, jedno złe skinienie i obudzi się diabeł, będzie strach, krew i ból. Już zawsze będą bać się własnej matki.

Też pobiorę zanim usuną.
Zgłoś
Hireronim 2018-07-19, 13:39 1
Krwawy orzeł dla tego osobnika to łagodna kara!
Zgłoś
d................a 2018-07-19, 14:01 1
Ciekawe, czy wykąpała dziecko przed zrobieniem z niego szmaty do podłogi.

A tak szczerze, przecież wszystko to było pewnie tylko po to, żeby w akcie furii zrobić ciekawy filmik, który tatuś będzie mógł obejrzeć.
Może dotarł do niej inny materiał, związany z jego zabawami i sama postanowiła zrobić domowe show.

Kurwa patrzy w te małe oczy i nie przestaje, nie wierzę.
Zgłoś
P................n 2018-07-19, 14:02
tępy chuj
Zgłoś
Banox 2018-07-19, 14:03
Piwko dali ci ktorzy mieli tak w dziecinstwie i przez rozjebane ciemiaczko wyplynal im mozg...
Zgłoś
lamaga123 2018-07-19, 14:04
nie dam piwa, bo za takie cos piwo to jak pozbycie sie czlowieczenstwa. żal mi tych dzieciaków, a ja powinni zywem ze skory obedrzec, nie zal mi takich kurew.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów