📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
traf napisał/a:
do wszystkich zatrwożonych tym filmem,za 15 lat jak te bękarty dorosną to chętnie komuś utną głowę więc lepiej żeby nie dorosły
Po pierwsze skąd wiesz, że nie sąd to dzieci np. chrześcijan? Po drugie te dzieci są za małe by cokolwiek rozumiały i znęcanie się nad aż tak małymi dziećmi mija się z celem. Co innego kilkuletnie dzieci, które faktycznie już mogą mieć mózg wyprany z moralności. W tym przypadku osoba która to robi jest zwyczajnym potworem.
idejakprzecinak napisał/a:
Kurwa, nie ruszają mnie flaki i inne badziewia ale na takie coś nie mogę patrzeć. Normalnie gotuję się w środku. Co jej te dzieci zawiniły...
Stary aż boje się pomyśleć jaka byłaby twoja reakcja gdyby za miast dzieci były małe kotki
Stary aż boje się pomyśleć jaka byłaby twoja reakcja gdyby za miast dzieci były małe kotki
Mrok0700 napisał/a:
Skasowałbym ją jednym klapnięciem. Wszystko wezmę na klatę, ale coś takiego zasługuje na największe karę.
Chuja byś zrobił.
A mie łojciec też bił jak byłem mały i przynajmniej nie wyrosłem na pizde w rurkach. Jebać bezstresowe wychowanie!!!!
Frajerską kurwę co tak robi przywiązałbym za pizdę do samochodu i wlekł przez 100 kilometrów! Szmata nie ma prawa i przywileju żyć! Pierdolona niedowartościowana szmata - jak taka silna to ja chętnie "zmierzę" się z nią!!!
Chyba parę razy zbyt mocno przypierdolił ci w łeb!!
spoons napisał/a:
A mie łojciec też bił jak byłem mały i przynajmniej nie wyrosłem na pizde w rurkach. Jebać bezstresowe wychowanie!!!!
Chyba parę razy zbyt mocno przypierdolił ci w łeb!!
Dziecko na filmiku (na oko niespełna roczne) może nie jest do konca rozumne ale opiera się na uczuciach i instynktach, rozpoznaje już twarze i głos - instynktownie uspokaja się przy matce/ojcu, bliskość ciała, dotyk, zapach, widok, głos rodzica daje ukojenie, spokój. Ten wzrok dziecka w momencie kiedy własna matka je dusi jest niesamowity - te przerażenie w oczach, ból i krzywda zadawana przez najbliższą, najbardziej zaufaną osobę która staje się katem.
Ciało się broni, z ust dobiega krzyk ale w mózgu zachodzi nieodwracalna, nieuleczalna zmiana której nigdy już nie wyprze z czeluści podświadomości. Wzrok dziecka przypomina "1000 yards stare" (polecam zgooglować), w oczach widać jak łamane zostają najbardziej fundamentalne prawa natury.
Po jednej takiej akcji zostanie dziecku na zawsze, że matka to potwór, jedno złe skinienie i obudzi się diabeł, będzie strach, krew i ból. Już zawsze będą bać się własnej matki.
Też pobiorę zanim usuną.
Ciało się broni, z ust dobiega krzyk ale w mózgu zachodzi nieodwracalna, nieuleczalna zmiana której nigdy już nie wyprze z czeluści podświadomości. Wzrok dziecka przypomina "1000 yards stare" (polecam zgooglować), w oczach widać jak łamane zostają najbardziej fundamentalne prawa natury.
Po jednej takiej akcji zostanie dziecku na zawsze, że matka to potwór, jedno złe skinienie i obudzi się diabeł, będzie strach, krew i ból. Już zawsze będą bać się własnej matki.
Też pobiorę zanim usuną.
Ciekawe, czy wykąpała dziecko przed zrobieniem z niego szmaty do podłogi.
A tak szczerze, przecież wszystko to było pewnie tylko po to, żeby w akcie furii zrobić ciekawy filmik, który tatuś będzie mógł obejrzeć.
Może dotarł do niej inny materiał, związany z jego zabawami i sama postanowiła zrobić domowe show.
Kurwa patrzy w te małe oczy i nie przestaje, nie wierzę.
A tak szczerze, przecież wszystko to było pewnie tylko po to, żeby w akcie furii zrobić ciekawy filmik, który tatuś będzie mógł obejrzeć.
Może dotarł do niej inny materiał, związany z jego zabawami i sama postanowiła zrobić domowe show.
Kurwa patrzy w te małe oczy i nie przestaje, nie wierzę.
tępy chuj
Piwko dali ci ktorzy mieli tak w dziecinstwie i przez rozjebane ciemiaczko wyplynal im mozg...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów