Jedyne argumenty jakimi się posługujesz to wyzwiska i „wszyscy wiedza”. Dla mnie EoT
A moim prawem jest zapierdolic sasiada ktory slucha glosno muzyki. Mam wyjsc na ulice i protestowac?
Zmuszanie do rodzenia...ale zeby facet lał jej w pizdę to juz ją nie zmuszali? Ja pierdolę...
Niektorzy tacy widze nowoczesni i niezacofani przez chrzescianstwo. Moze do kalifatu berlinskiego pojedzcie, kebaby beda wam dzieci ruchac bo to ich podstawowe prawo...
TFU takiej babie prosto w zapluty pysk
Powiedz to kurwa dziewczynie co została zgwałcona. Owszem nasze prawo aborcyjnie nie było idealne, ale zawsze był to jakiś kompromis. A teraz? Dziecko urodzi się tak niedorozwinięte że i tak umrze w najbliższym czasie, ale chuj nie rodzi ryzykując życie. W końcu klecha tak powiedział bo to "dar" od boga. Chuj z tego że potem ten ksiądz ma wyjebane że utrzymywanie takie warzywa kosztuje krocie. Chuj z tego że to ogromny ciężar który rozpierdala związki, chuj z tego że dziecko cierpi. No, ale plaster na sumienie jest. Uratowaliśmy życie. To my jesteśmy tymi dobrymi. Banda hipokrytów i sadystów. Łatwo się wybielać czyimś kosztem. Jak tak bardzo jesteście prolife to dlaczego nie adoptujecie dziecka i najlepiej upośledzonego w których w bidulach pełno? Ah no tak to wymaga poświeceń to wymaga kosztów to już nie jest wasz problem. Za to możecie razem z innymi brędzować się jacy to dobrzy z was ludzie i żyć sobie dalej bo cierpienie w końcu nie dotyczy was. Skurwysyny.
Dyskusja z Tobą to jak zapasy ze świnią w błocie - zabawa średnia, korzyści żadne, a po pewnym czasie widzowie mogą mieć problem z odróżnieniem zawodników.
Jedyne argumenty jakimi się posługujesz to wyzwiska i „wszyscy wiedza”. Dla mnie EoT
Świat nauki to nie wszyscy, to naukowcy. Poza nimi są ludzie mądrzy, którzy rozumieją czym jest nauka, ale są i debile, którzy negują elementarne fakty. Nie należysz do pierwszej grupy i fakt, powinieneś się wykastrować abyś nie miał dzieci aby nimi nie ogłupiać cywilizacji jeszcze bardziej, bo już twe istnienie wystarczy aż nadto.
Normalni ludzie rozumieją jak działa nauka i ile trzeba przejść, aby hipoteza postawiona przez naukowca została uznana przez świat nauki.
(...)Powiedz to k***a dziewczynie co została zgwałcona.(...)
Po raz kolejny i ostatni odpowiem takiemu smieciowi, jak Ty na ten argument. Jesli dziewczyna/ty uwazasz, ze usuniecie dziecka z gwaltu, dlatego ze jest z gwaltu to jest okej rozwiazanie - jestes dla mnie podlym, pierdolonym smieciem niegodnym naplucia Ci na pysk. Rozumiesz przekaz? Jak mozna byc taką kurwą? Co dziecko ma do tego, ze jego „splodziciel” zgwalcil? Masz najebane we łbie? A moze „powiedz to rodzicowi, ktotego syn zlamal kregoslup w wieku 16 lat?” Tez go kurwa trzeba uspac?
Nie wierze, nie wierze ze podrzucasz taki argument. Ja pierdolę.
Takimi postami wlasnie pokazujecie dlaczego prawo
jest i bedzie jakie jest pod tym wzgledem. Bo przyjdzie jedna kurwa z drugą i powie ze ma dziecko z gwaltu. Udowodnisz teraz ze z gwaltu, a nie ze dala dupy na dyskotece i nie wie z kim, wiec powie ze z gwaltu, bo jej tak wygodniej, bo nie wezmie odpowiedzialnosci?
A moim prawem jest zapierdolic sasiada ktory slucha glosno muzyki. Mam wyjsc na ulice i protestowac?
Zmuszanie do rodzenia...ale zeby facet lał jej w pizdę to juz ją nie zmuszali? Ja pierdolę...
Niektorzy tacy widze nowoczesni i niezacofani przez chrzescianstwo. Moze do kalifatu berlinskiego pojedzcie, kebaby beda wam dzieci ruchac bo to ich podstawowe prawo...
TFU takiej babie prosto w zapluty pysk
Chujowo egzekwują te strajki, ale motyw przewodni jest prawidłowy. Po prostu jebane lewactwo się dobrało do tego i szuka poklasku.
To, że ktoś popiera wątek przewodni tych strajków (przynajmniej początkowy), nie znaczy, że jest lewusem.
Tak ogólnie to jebać każdą religię i lewactwo, tfu.
Po raz kolejny i ostatni odpowiem takiemu smieciowi, jak Ty na ten argument. Jesli dziewczyna/ty uwazasz, ze usuniecie dziecka z gwaltu, dlatego ze jest z gwaltu to jest okej rozwiazanie - jestes dla mnie podlym, pierdolonym smieciem niegodnym naplucia Ci na pysk. Rozumiesz przekaz? Jak mozna byc taką kurwą? Co dziecko ma do tego, ze jego „splodziciel” zgwalcil? Masz najebane we łbie? A moze „powiedz to rodzicowi, ktotego syn zlamal kregoslup w wieku 16 lat?” Tez go kurwa trzeba uspac?
Nie wierze, nie wierze ze podrzucasz taki argument. Ja pierdolę.
Takimi postami wlasnie pokazujecie dlaczego prawo
jest i bedzie jakie jest pod tym wzgledem. Bo przyjdzie jedna kurwa z drugą i powie ze ma dziecko z gwaltu. Udowodnisz teraz ze z gwaltu, a nie ze dala dupy na dyskotece i nie wie z kim, wiec powie ze z gwaltu, bo jej tak wygodniej, bo nie wezmie odpowiedzialnosci?
Może dlatego, że matka, która urodzi to dziecko zawsze będzie w tym dziecku widziała twarz gwałciciela? Popierdolony jesteś, czy tylko udajesz dla poklasku?
A potem moze i pizdę zaszyc, bo nie wiadomo co jeszcze potem z niej wyjdzie i czyja twarz bedzie widziec
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów