18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Stan umysłu
Macx83wwww • 2020-11-24, 15:34
23 listopada 2020, Warszawa przy budynku Ministerstwa Edukacji.

Zgłoś
programista4k 2020-11-24, 15:36 62
"wolność równość pomoc wzajemna" ale dzieci to by mordowali
Zgłoś
Jokerd 2020-11-24, 15:41 52
Do garów kurwiska z niewyparzonymi mordami wracac!
Ksiezniczki co im sie z pyska leje...to maja byc kobiety? Idz pan w chuj!
Zgłoś
zdun 2020-11-24, 15:41 9
co oni krzyczą? nie spać ,zwiedzać, zapierdalać?!
Zgłoś
Radbug 2020-11-24, 15:44 9
Widać, ze prostytutkom widocznym na filmikach brakuje pał, wiec gdyby im ich policjanci dostarczyli, najlepiej w dużych ilościach, to wyszłoby to wszystkim na zdrowie.
Zgłoś
Husarz12 2020-11-24, 15:46 58
Jaki stan umysłu OPie? Ci ludzie mają rację i bronią podstawowych wartości. W tym zacofanym przez chrześcijaństwo kraju trudno jednak te podstawowe wartości poznać. Aborcja jest prawem kobiety i choć zawsze jest zabójstwem na nienarodzonym dziecku to jest mniejszym złem niż zmuszanie do rodzenia. To kobieta jest wartością dla społeczeństwa a nie jakaś bezrozumna ameba w jej brzuchu.
Zgłoś
Macx83wwww 2020-11-24, 15:51 41
Husarz12 napisał/a:

Jaki stan umysłu OPie? Ci ludzie mają rację i bronią podstawowych wartości. W tym zacofanym przez chrześcijaństwo kraju trudno jednak te podstawowe wartości poznać. i choć zawsze jest zabójstwem na nienarodzonym dziecku to jest mniejszym złem niż zmuszanie do rodzenia. .

Chyba cię po..bało, że 8 czy 9 dziecko nazywasz bezrozumną amebą, dla ciebie ci awanturnicy i anarchiści to inteligencja ?!
Zgłoś
Jokerd 2020-11-24, 15:55 107
Husarz12 napisał/a:

Jaki stan umysłu OPie? Ci ludzie mają rację i bronią podstawowych wartości. W tym zacofanym przez chrześcijaństwo kraju trudno jednak te podstawowe wartości poznać. i choć zawsze jest zabójstwem na nienarodzonym dziecku to jest mniejszym złem niż zmuszanie do rodzenia. .

A moim prawem jest zapierdolic sasiada ktory slucha glosno muzyki. Mam wyjsc na ulice i protestowac?

Zmuszanie do rodzenia...ale zeby facet lał jej w pizdę to juz ją nie zmuszali? Ja pierdolę...

Niektorzy tacy widze nowoczesni i niezacofani przez chrzescianstwo. Moze do kalifatu berlinskiego pojedzcie, kebaby beda wam dzieci ruchac bo to ich podstawowe prawo...
TFU takiej babie prosto w zapluty pysk
Zgłoś
Strielok1 2020-11-24, 15:57 38
Husarz12 napisał/a:

Bezrozumną amebą jesteś ty skiro nawet nie zauważyłeś jak się zaorałeś. A co do tych niedorozwojów na filmiku... chyba czas żeby ktoś im przypomniał w praktyce lekcję z placu Tiananmen.
Zgłoś
wertuqq 2020-11-24, 16:00 24
Soros płaci, Soros wymaga.
Zgłoś
piter52 2020-11-24, 16:07 3
A ja na miejscu policjantów zacząłbym skandować chórkiem do protestujących to samo co oni...
Zgłoś
głest 2020-11-24, 16:13 9
Husarz12 napisał/a:

W tym zacofanym przez chrześcijaństwo kraju trudno jednak te podstawowe wartości poznać.

Jak daleko sięga twoja pamięć historyczna?

Husarz12 napisał/a:

i choć zawsze jest zabójstwem na nienarodzonym dziecku to jest mniejszym złem niż zmuszanie do rodzenia. .

Mniejsze zło to jest wtedy gdy niegrzecznemu dziecku dasz klapsa aniżeli spuścisz wpierdol kablem od prodziża
Zgłoś
N................y 2020-11-24, 16:22 5
Jokerd napisał/a:

Moze do kalifatu berlinskiego pojedzcie, kebaby beda wam dzieci ruchac bo to ich podstawowe prawo...

Po co tak daleko jeździć jak ksiądz dobrodziej z pobliskiej parafii chętnie wyrucha na miejscu
Zgłoś
htp 2020-11-24, 16:47 13
Jokerd napisał/a:

A moim prawem jest zapierdolic sasiada ktory slucha glosno muzyki. Mam wyjsc na ulice i protestowac?
Zmuszanie do rodzenia...ale zeby facet lał jej w pizdę to juz ją nie zmuszali? Ja pierdolę...
Niektorzy tacy widze nowoczesni i niezacofani przez chrzescianstwo. Moze do kalifatu berlinskiego pojedzcie, kebaby beda wam dzieci ruchac bo to ich podstawowe prawo...
TFU takiej babie prosto w zapluty pysk

Byłem nie raz w Berlinie, ale nikt tam mnie nie ruchał. Może nie odwiedzałem tych miejsc, co ty.

Strielok1 napisał/a:

Bezrozumną amebą jesteś ty skiro nawet nie zauważyłeś jak się zaorałeś. A co do tych niedorozwojów na filmiku... chyba czas żeby ktoś im przypomniał w praktyce lekcję z placu Tiananmen.

Po nicku widzę rosyjskie wpływy. Kolega z rosyjskiej agencji badań internetowych? W takiej sytuacji rozumiem poglądy.
Zgłoś
Autor 2020-11-24, 17:03 18
@htp
htp napisał/a:

Byłem nie raz w Berlinie, ale nikt tam mnie nie ruchał. Może nie odwiedzałem tych miejsc, co ty.
Po nicku widzę rosyjskie wpływy. Kolega z rosyjskiej agencji badań internetowych? W takiej sytuacji rozumiem poglądy.

To PKS z Grodziska dojeżdża do Berlina?
I standardowo jeden wyuczony argument ogłupiałego od propagandy trolla...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów