Ksiezniczki co im sie z pyska leje...to maja byc kobiety? Idz pan w chuj!
Jaki stan umysłu OPie? Ci ludzie mają rację i bronią podstawowych wartości. W tym zacofanym przez chrześcijaństwo kraju trudno jednak te podstawowe wartości poznać. i choć zawsze jest zabójstwem na nienarodzonym dziecku to jest mniejszym złem niż zmuszanie do rodzenia. .
Chyba cię po..bało, że 8 czy 9 dziecko nazywasz bezrozumną amebą, dla ciebie ci awanturnicy i anarchiści to inteligencja ?!
Jaki stan umysłu OPie? Ci ludzie mają rację i bronią podstawowych wartości. W tym zacofanym przez chrześcijaństwo kraju trudno jednak te podstawowe wartości poznać. i choć zawsze jest zabójstwem na nienarodzonym dziecku to jest mniejszym złem niż zmuszanie do rodzenia. .
A moim prawem jest zapierdolic sasiada ktory slucha glosno muzyki. Mam wyjsc na ulice i protestowac?
Zmuszanie do rodzenia...ale zeby facet lał jej w pizdę to juz ją nie zmuszali? Ja pierdolę...
Niektorzy tacy widze nowoczesni i niezacofani przez chrzescianstwo. Moze do kalifatu berlinskiego pojedzcie, kebaby beda wam dzieci ruchac bo to ich podstawowe prawo...
TFU takiej babie prosto w zapluty pysk
Bezrozumną amebą jesteś ty skiro nawet nie zauważyłeś jak się zaorałeś. A co do tych niedorozwojów na filmiku... chyba czas żeby ktoś im przypomniał w praktyce lekcję z placu Tiananmen.
W tym zacofanym przez chrześcijaństwo kraju trudno jednak te podstawowe wartości poznać.
Jak daleko sięga twoja pamięć historyczna?
i choć zawsze jest zabójstwem na nienarodzonym dziecku to jest mniejszym złem niż zmuszanie do rodzenia. .
Mniejsze zło to jest wtedy gdy niegrzecznemu dziecku dasz klapsa aniżeli spuścisz wpierdol kablem od prodziża
Moze do kalifatu berlinskiego pojedzcie, kebaby beda wam dzieci ruchac bo to ich podstawowe prawo...
Po co tak daleko jeździć jak ksiądz dobrodziej z pobliskiej parafii chętnie wyrucha na miejscu
A moim prawem jest zapierdolic sasiada ktory slucha glosno muzyki. Mam wyjsc na ulice i protestowac?
Zmuszanie do rodzenia...ale zeby facet lał jej w pizdę to juz ją nie zmuszali? Ja pierdolę...
Niektorzy tacy widze nowoczesni i niezacofani przez chrzescianstwo. Moze do kalifatu berlinskiego pojedzcie, kebaby beda wam dzieci ruchac bo to ich podstawowe prawo...
TFU takiej babie prosto w zapluty pysk
Byłem nie raz w Berlinie, ale nikt tam mnie nie ruchał. Może nie odwiedzałem tych miejsc, co ty.
Bezrozumną amebą jesteś ty skiro nawet nie zauważyłeś jak się zaorałeś. A co do tych niedorozwojów na filmiku... chyba czas żeby ktoś im przypomniał w praktyce lekcję z placu Tiananmen.
Po nicku widzę rosyjskie wpływy. Kolega z rosyjskiej agencji badań internetowych? W takiej sytuacji rozumiem poglądy.
Byłem nie raz w Berlinie, ale nikt tam mnie nie ruchał. Może nie odwiedzałem tych miejsc, co ty.
Po nicku widzę rosyjskie wpływy. Kolega z rosyjskiej agencji badań internetowych? W takiej sytuacji rozumiem poglądy.
To PKS z Grodziska dojeżdża do Berlina?
I standardowo jeden wyuczony argument ogłupiałego od propagandy trolla...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów