"wolność równość pomoc wzajemna" ale dzieci to by mordowali
Do garów kurwiska z niewyparzonymi mordami wracac!
Ksiezniczki co im sie z pyska leje...to maja byc kobiety? Idz pan w chuj!
Widać, ze prostytutkom widocznym na filmikach brakuje pał, wiec gdyby im ich policjanci dostarczyli, najlepiej w dużych ilościach, to wyszłoby to wszystkim na zdrowie.
Chyba cię po..bało, że 8 czy 9 dziecko nazywasz bezrozumną amebą, dla ciebie ci awanturnicy i anarchiści to inteligencja ?!
TFU takiej babie prosto w zapluty pysk
A co do tych niedorozwojów na filmiku... chyba czas żeby ktoś im przypomniał w praktyce lekcję z placu Tiananmen.
Soros płaci, Soros wymaga.
Incele z sadistica to na szczęście tylko margines
Czytam te komentarze i aż mi się chuj w trąbkę zwija. Wszyscy co pierdolą ze „zmywary do kuchni” to za mordę do pługa i kurwa rzepę orać łapami. Nie wiem czy tylko ja jestem wychowany w szacunku do kobiety czy bycie dżentelmenem jest już chujowe!? Akurat jako jedyne kobiety się wkurwiły i wyszły na ulice! W przeciwieństwie do górników którzy tak wielce ogłaszali ze spalą tą warszafke (eeee kaj som nosze pietnostki osiemnostki i wgl chuj kurwa wyngiel) Czy kurwa rolnicy co w ramach protestu wylewali gowno na drogi, no Ja jebie
Szacunek do kobiety? A niby za co? Że ma cipkę. Kobieta to też człowiek i wiele z nich nie zasluguje na ani odrobinę szacunku. Płaczą, ze nie mają praw a tymczasem i tak przymykają oko na te ich protesty. Gdyby to byli mężczyźni, to zaraz by ich policja rozbiła...
Protest, a awanturowanie się do dwie różne rzeczy, czym innym też jest słuszny protest do aborcji w przypadku nieuleczalnie chorych płodów, a czym innym aborcja rozwiniętych już, zaawansowanych w miesiącach dzieci.
Byłem nie raz w Berlinie, ale nikt tam mnie nie ruchał. Może nie odwiedzałem tych miejsc, co ty.
Po nicku widzę rosyjskie wpływy. Kolega z rosyjskiej agencji badań internetowych? W takiej sytuacji rozumiem poglądy.
Nick to akurat odniesienie do pewnej starej gry, nie rosyjskiej, ale skąd gimnazjalista ma to wiedzieć?
Incela radziłbym poszukać w najbliższym lustrze. Strajk kobiet był do momentu kiedy zawłaszczyły go lesbijki i środowiska lewicowe. Może powiesz mi które to kobiety wybrały panią Lempart aby je reprezentowała? Bo nigdzie nie mogę tej informacji znaleźć.
Może powiesz mi które to kobiety wybrały panią Lempart aby je reprezentowała? Bo nigdzie nie mogę tej informacji znaleźć.
Była założycielką strajku kobiet, więc odpowiedź na twoje pytanie brzmi, wszystkie które protestują.
A fakt że nie potrafisz znaleźć prostej informacji w internecie nie najlepiej świadczy o twoim IQ.
2) Marzę aż ktoś wyprodukuje kukły Jarkacza, wsadzi w nie bombę i zostawi w tym tłumie - tłum sam je z chęcią podpali i jebudu. A dlaczego o tym marzę? Bo w tych protestach bierze udział ludzkie ścierwo, najgorszy odpad jaki wyprodukowała nasza ojczyzna. Pierdoleni komuniści i anarchiści. Jakby do protestu dołączyli naziści i wyjebałaby wtedy bomba, to by było kurwa nieskończone szczęście.
3) Jakie to ścierwo ma pomysły na poprawę losu Polaków oraz Polski w sferze najważniejszej, czyli ekonomicznej? Żadne kurwa, a wręcz przeciwnie, dojebać jeszcze bardziej. Naprawdę będę skakać z radości jak ich zaczną zabijać, czy to policjanci czy jacyś wariaci. Będę kurwa bić brawo i pić szampana. Jak żyję 38 lat, tak takiego spierdolenia w życiu nie widziałem.
Największymi kretynami są ci, którzy wierzą w sondaże. 2 tygodnie temu miały 46,7%.
Przypomnieć poparcie Komoroskiego i Dudy? A może jednak kupione sondaże Petru, do których się sam przyznał?
Cuku i tak nie zaruchasz xD
Co nie zmienia faktu że stulejarzy na sadisticu jest nadreprezentacja a w społeczeństwie są żałosnym marginesem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów