Incele z sadistica to na szczęście tylko margines
Lewackie zjeby to naszczęście margines. A twój kantar dawał też 70% komorowskiemu.
Poza tym to pewnie badanie kto jest za utrzymaniem kompromisu, a kurewki aborterki chcą zabijać zdrowe dzieci.
Po co tak daleko jeździć jak ksiądz dobrodziej z pobliskiej parafii chętnie wyrucha na miejscu
To że twoj stary, za pewne rabi, dymał cię za dzieciaka nie znaczy że tak jest w innych religiach. Mimo pierdolenia w waszej polsko-języcznej hazarskiej prasie, Ksiądz, lekarz i nauczyciel, to najbardziej etyczne i wolne od pedofilii zawody 0.01%. Was sodomitów jest za to wśród pedofilów 40%
Lewackie zjeby to naszczęście margines. A twój kantar dawał też 70% komorowskiemu.
Bo tyle miał, strata 20% nie jest niczym nadzwyczajnym.
To że twoj stary, za pewne rabi, dymał cię za dzieciaka nie znaczy że tak jest w innych religiach
Myślę że sam albo jesteś czarodziejem w sutannie albo ruchasz dzieci, że ich tak zawsze bronisz
Aborcja jest (...) mniejszym złem niż zmuszanie do rodzenia.
To jest chyba kwintesencja spierdolenia umysłowego lewackiego ścierwa. Ich moralność to jakiś defekt ewolucyjny.
Ciąża i poród to naturalna rzecz do której organizm kobiety jest w 100% przystosowany i przeznaczony.
A jeśli dla kogoś zabicie człowieka (nienarodzonego zwłaszcza, bo najmniej winny) jest mniejszym złem niż ciąża i poród, to jest po prostu najbardziej spierdoloną bestią o genotypie człowieka, pierdolonym zwierzęciem do odstrzału poza sezonem jak i w trakcie sezonu.
A jeśli dla kogoś zabicie człowieka (nienarodzonego zwłaszcza, bo najmniej winny) jest mniejszym złem niż ciąża i poród, to jest po prostu najbardziej spierdoloną bestią o genotypie człowieka, pierdolonym zwierzęciem do odstrzału poza sezonem jak i w trakcie sezonu.
Nawet jeżeli wyrośnie na komunistę ?
To jest chyba kwintesencja spierdolenia umysłowego lewackiego ścierwa. Ich moralność to jakiś defekt ewolucyjny.
Ciąża i poród to naturalna rzecz do której organizm kobiety jest w 100% przystosowany i przeznaczony.
google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=...
Polecam, czytała Krystyna Czubówna.
Nawet jeżeli wyrośnie na komunistę ?
Oczywiście, bo póki jesteś niewinny, to życie jest ważne. A jak zawinisz, to powinieneś ponieść konsekwencje. Komuniści na ten przykład powinni być eliminowani jak każdy wróg, który napada twój kraj - kula w łeb, do rowu i zasypać wapnem. Bo są niczym innym jak wrogiem każdego jednego kraju na tej planecie.
Oczywiście, bo póki jesteś niewinny, to życie jest ważne. A jak zawinisz, to powinieneś ponieść konsekwencje. Komuniści na ten przykład powinni być eliminowani jak każdy wróg, który napada twój kraj - kula w łeb, do rowu i zasypać wapnem. Bo są niczym innym jak wrogiem każdego jednego kraju na tej planecie.
Jacy komuniści napadają ci kraj ?
Jacy komuniści napadają ci kraj ?
Nie karm trolla.
Komuniści na ten przykład powinni być eliminowani jak każdy wróg, który napada twój kraj - kula w łeb, do rowu i zasypać wapnem. Bo są niczym innym jak wrogiem każdego jednego kraju na tej planecie.
Typowy obrońca życia.
Czytam te komentarze i aż mi się ch*j w trąbkę zwija. Wszyscy co pie**olą ze „zmywary do kuchni” to za mordę do pługa i k***a rzepę orać łapami. Nie wiem czy tylko ja jestem wychowany w szacunku do kobiety czy bycie dżentelmenem jest już ch*jowe!? Akurat jako jedyne kobiety się wk***iły i wyszły na ulice! W przeciwieństwie do górników którzy tak wielce ogłaszali ze spalą tą warszafke (eeee kaj som nosze pietnostki osiemnostki i wgl ch*j k***a wyngiel) Czy k***a rolnicy co w ramach protestu wylewali gowno na drogi, no Ja jebie
Hahaha czekalem na to. Szacunek do KOBIETY? Tykurwa nazywasz kobietamy te ordynarne babska co im sie z pyska leje jak gówno z kanału? Takich transparentow to strajki komunistyczne nawet nie znaly.
Pomijam fakt ze jak zobaczylem protest w moim rodzinnym miescie to 3/4 to byly zbuntowane 14 latki ktore ni chuj nie maja pojecia po co tam przyszly. Znaczy sie maja pojecie - bo mozna bylo sobie napisac, pokrzyczec na legalu „jebac tych czy tamtych”
To ma zaslugiwac na szacunek? Chyba zartujesz
W Zyciu bym sie nie zwiazal ze szczawiem ktory operuje takim slownictwem, w zyciu bym sie nie zwiazal ze szczawiem, ktory twierdzi ze ma prawo usuwac dziecko.
I tak, mam dzieci, mam zone, ktora mysli tak samo jak ja. I mam tez w rodzinie chore nieuleczalnie dziecko, ktorego rodzic nigdy w zyciu mimo „zmarnowanego zycia” nie pomyslal ze mogl je usunac.
Była założycielką strajku kobiet, więc odpowiedź na twoje pytanie brzmi, wszystkie które protestują.
A fakt że nie potrafisz znaleźć prostej informacji w internecie nie najlepiej świadczy o twoim IQ.
O czyjejś inteligencji napewno... kobiety nie wyszły na ulice pod jej szyldem tylko spontanicznie po wyroku tk, dlatego miały takie poparcie, i protestowaly przeciwko uznaniu za niekonstytucyjną przeslanki eugenicznej a nie o aborcję na życzenie. Poparcie dla strajku zaczęło spadać kiedy Lempart postanowiła go zawlaszczyc i wykorzystać do wlasnych celów. Widzę że kiepsko u Ciebie z kojarzeniem faktów.
To całkowicie jasne i zrozumiałe dlaczego PiS chce zakazać aborcji upośledzonych płodów - to ogromna okazja do zwiększenia bazy wyborców na przyszłość. A jak trafi się wyjątkowy debil, to może jeszcze go wezmą do partii.
Miejsce dla Ciebie jest zaklepane, stanowisko: Minister ds. Spierdolenia Umysłowego
Geneza komunizmu jest tak naprawdę w każdym przypadku zewnętrzna. Do Rosji ich wstrzyknięto z zewnątrz, do Polski, do Niemiec, wszędzie. To jest międzynarodowa grupa przestępcza o charakterze zbrojnym.
Ich działalność to działalność na szkodę poszczególnych nacji jak i całej ludzkości.
Analogicznie do reakcji wobec wrogim armiom, tak samo się powinno traktować komunistów - zbrojny opór, eliminacja ścierwa do ostatniej nogi.
Jak masz polskie obywatelstwo, ale jesteś komunistą, to nie jesteś już Polakiem, bo dla takiego ścierwa Polska to kraj jaki chcesz zniszczyć, wymazać z mapy świata.
To jest naprawdę aż tak proste. I tylko intelektualne odpady wierzą w idee marksistowskie, czyli sedno komunizmu. To jest naukowo niespójne, obalone wielokrotnie. Marksiści musieli nawet stworzyć własną naukę ekonomiczną jak i polityczną, bo prawdziwa nauka rozpierdala te dyrdymały w drobny mak.
@35i: Wojna obronna to jedyna dopuszczalna forma zabijania > konieczność w obronie własnej, w obronie życia własnej rodziny czy narodu czy też mienia. Musisz być kompletnym kretynem jeśli tego nie potrafisz zrozumieć. Wojna sprawiedliwa, in. słuszna. Ideologia ludzi oświeconych, mądrych, czyli nie komunistów, agresorów w czystej postaci. Znana od starożytności, ale i polscy pionierzy oświecenia pisali o tym w swych dziełach.
@35i: Wojna obronna to jedyna dopuszczalna forma zabijania > konieczność w obronie własnej, w obronie życia własnej rodziny czy narodu czy też mienia. Musisz być kompletnym kretynem jeśli tego nie potrafisz zrozumieć. Wojna sprawiedliwa, in. słuszna. Ideologia ludzi oświeconych, mądrych, czyli nie komunistów, agresorów w czystej postaci. Znana od starożytności, ale i polscy pionierzy oświecenia pisali o tym w swych dziełach.
Jak ja jestem kretynem, to ty totalną spierdoliną umysłową, albo nie pojmujesz swojego samozaorania, albo próbujesz odwracać kota ogonem, próbując wybrnąć z sytuacji. Wytłumaczę więc jak dziecku w przedszkolu. Kreujesz się na obrońcę życia poczętego, po czym namawiasz do zabijania. Nie mają znaczenia w tym momencie ich przekonania, idiotyczne czy nie, nadal są to ludzie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów