📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
nwonigers napisał/a:
sadystyczne jak skurwysyn. a szkoda strzepic ryja...
Zakładam że to jego dziecko tam biega i jest normalny. W przeciwnym wypadku uruchomić gey alert
Książkę podnieś.
Większość sadoli przez siedzenie w piwnicy przed monitorem może ledwo ustać na nogach, co dopiero mówić o staniu na rękach.
To nie kurw. Kwejk lub facebut tam sie nadaje takie cos sadol to nie miejsce na to
ja kumam że masz zajawkę i w ogóle ale to nie kurwa miejsce na takie rzeczy do chuja. Pojebały Ci się strony gościu
dzieciarnia musiała wypocić swoje żale też staje na rękach swojego czasu stawałem na dachach mój rekord wysokości to 28 metrów (prawie wieżowiec).
Napiszę, że handstanda masz opanowanego ale o level hard zapomnij
na jednej ręce umiesz stać?
Mój rekord stania w miejscu to równa minuta na jednej nie umiałem ale umiałem już stać na jednej łapie a drugą podpierałem się jednym palcem.
Pozdrawiam wszystkich co coś robią w życiu mają jakieś pasje i hobby a Ci co nie mają przykro mi, że marnujecie swoje jedyne życie heh
Napiszę, że handstanda masz opanowanego ale o level hard zapomnij
na jednej ręce umiesz stać?
Mój rekord stania w miejscu to równa minuta na jednej nie umiałem ale umiałem już stać na jednej łapie a drugą podpierałem się jednym palcem.
Pozdrawiam wszystkich co coś robią w życiu mają jakieś pasje i hobby a Ci co nie mają przykro mi, że marnujecie swoje jedyne życie heh
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów