18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
luja27 2020-02-12, 21:10 1
Zazdrość I szacunek

Luja
Zgłoś
nwonigers 2020-02-12, 21:15 39
sadystyczne jak skurwysyn. a szkoda strzepic ryja...
Zgłoś
C0C0JUMBO 2020-02-12, 21:19
nwonigers napisał/a:

sadystyczne jak skurwysyn. a szkoda strzepic ryja...

Zakładam że to jego dziecko tam biega i jest normalny. W przeciwnym wypadku uruchomić gey alert

Zgłoś
Biancaaaa 2020-02-12, 21:22 7
jakbyś sobie strzepał kabana stojąc na głowie to by bylo coś....

Zgłoś
B................1 2020-02-12, 21:48 6
amatorszczyzna, nikt nie pobije tego gościa

Zgłoś
S................r 2020-02-12, 22:05
Książkę podnieś.
Zgłoś
Emilian89 2020-02-12, 22:06
Fajnego masz drona ile kosztuje ??
Zgłoś
angel_punx 2020-02-12, 23:14 2
Większość sadoli przez siedzenie w piwnicy przed monitorem może ledwo ustać na nogach, co dopiero mówić o staniu na rękach.
Zgłoś
nwonigers 2020-02-12, 23:29
up mowza siebie;p
Zgłoś
wertuqq 2020-02-13, 0:22 6
Pedalska muzyka i jaranie się muskulaturą faceta oznacza jedno
Zgłoś
wojtas09999 2020-02-13, 0:23 5
To nie kurw. Kwejk lub facebut tam sie nadaje takie cos sadol to nie miejsce na to
Zgłoś
kanalistakp 2020-02-13, 3:04 3
ja kumam że masz zajawkę i w ogóle ale to nie kurwa miejsce na takie rzeczy do chuja. Pojebały Ci się strony gościu
Zgłoś
Nellum 2020-02-13, 4:18 1
dzieciarnia musiała wypocić swoje żale też staje na rękach swojego czasu stawałem na dachach mój rekord wysokości to 28 metrów (prawie wieżowiec).
Napiszę, że handstanda masz opanowanego ale o level hard zapomnij

na jednej ręce umiesz stać?
Mój rekord stania w miejscu to równa minuta na jednej nie umiałem ale umiałem już stać na jednej łapie a drugą podpierałem się jednym palcem.

Pozdrawiam wszystkich co coś robią w życiu mają jakieś pasje i hobby a Ci co nie mają przykro mi, że marnujecie swoje jedyne życie heh
Zgłoś
uho82 2020-02-13, 6:11
Nic nie złamał. Dlaczego mowa o hardzie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów