Co się może wydarzyć stojąc w korku w Brazylii, każdy jest się w stanie domyślić. Tak też zrobił kierowca samochodu, który niczym w szachach przewidział ruch przeciwnika, co widać w sekundzie 25.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
hehhe, zajebista akcja, zutylizował sprawdził butem czy na pewno, buta wytarł i pojechał... tak powinno się dziać z każdym skurwielem co wyciąga łapy po czyjąś własność.
Przecież powinien zadzwonić na Policję i poczekać.
To była kwestia życia lub śmierci, gdyby on go nie zastrzelił to wysoce prawdopodobne jest to że sam zostałby zabity.
odstrzelił ścierwo i pojechał dalej. brawo on
Co za pojebany kraj jedziesz sobie spokojnie do domu ale musisz być czujny jakbyś jechał przez dolinę Korengal w Afganistanie...jakby ktoś nie widział to rejon tuż przy granicy z Pakistanem bastion Talibów.
Wprawdzie szkoda brudzić opony, ale ja na miejscu gościa, tak dla pewności, po ruszeniu odbiłbym kierownicą trochę w lewo.
A wieczorem czy nad ranem śmieciarka pozbiera ścierwo z rynsztoka. Żeby nie śmierdziało...
Coś pięknego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów