Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A Ty skoro wszystko porównujesz do kupy, to mam pytanie. Na kogo głosowałeś, jeśli głosowałeś?
Skoro lubisz te kilka dni wolnego to może zluzuj pory bo inaczej bedziesz sie te w dni "wolnego" kłaniał całymi dniami pierdoląć jakies modlitwy.
A jak myslisz, żę jak zwalczysz chrzescijanizm w Polsce i bedzie "nic" to chyba masz 14 lat tak naiwny jestes.
A moze po prostu jestes zwylkym brudasem dlatego takie poglady. Brudasem albo pedałem.
@xqvz
Akurat mi wystarczy to co wygadują te prawicowe mądrale i już wiem kto mi się nie podoba. Ten cały Ruch Narodowy to margines, który może jakimś cudem wejdzie do sejmu i będzie pierdział w 2-3 stołki. Tyle na temat nacjonalistycznych planktonów i ich wielkiej sily.
@noobeksaibotek
Widzę, że żyjesz w innej Europie niż ja, bo u ciebie to już dzieje się jakaś katastrofa. Pewnie manifest Breivika zrył ci głowę. Straszysz i straszysz. Bardzo się boję, naprawde.
no chyba jednak naprawde te lewackie poglady zryły tobie beret jak nie widzisz tak widocznych rzeczy ktore sie dzieje tuż obok nas.
No weź, co ty nie powiesz?
Już się boję.
Nie mam zamiaru zwalczać chrześcijaństwa.
Nic z tych rzeczy. Po prostu nie jestem nawiedzony i paranoidalny jak fani Michalkiewicza i innych wielkich myslicieli narodowych.
@xqwz
Nie głosowałem na nikogo, a te ugrupowania o których mówisz nie są w stanie niczym rządzić. Nie są w stanie nawet przekonać normalnych ludzi do swoich racji.
Nie chodzi o to, żeby rządziły, tylko o to, żeby dać im szanse. Wprowadzić ich do parlamentu, dać im pełne prawo do wypowiadania się i głoszenia swoich poglądów społeczno-gospodarczych bez żadnej nagonki czy manipulacji. Teraz ludzie znają ich głównie z telewizji, albo innych onetów, którym do obiektywności jest daleko. Zgadzam się, że na rządzenie to za ciency są, w polityce jak dziewica. Miałem po prostu nadzieje, że chociaż garstka ludzi przed wyborami poczyta programy wyborcze, zainteresuje się i wybierze coś spoza tego postkomunistycznego towarzystwa wzajemnej adoracji.
No to muszą najpierw stworzyć realną partię i działać tak, żeby się do tego sejmu dostać. Niestety tymi populizmami odstraszają od siebie potencjalny elektorat. Program wyborczy to jedno, a to co politycy danej partii głoszą i jak się zachowują to drugie.
Nie chce mi się wierzyć w te wszystkie spiski przeciwko Korwinowi i jego partiom. Po prostu wiem jaki stosunek mają ludzie do tego typu opcji, które wygłaszają skrajne sądy, zioną pogardą dla inności i uważają, że racja jest po ich stronie, a ich patriotyzm jest jedynym słusznym itd. Na dodatek wyzywanie ludzi, którzy na takie opcje nie głosują od lemingów, debili, lewaków i zdrajców wcale nie pomaga. Dziwaczne zachowanie fanatycznych wyborców i różnych działaczy również odstrasza. To ich myślenie jest błędne, a nie większości wyborców. Tak to wygląda.
Tak, ci co poszli na wybory wybrali Tuska i PO. Co mieli wybrać?
Czekam na odpowiedzi...
Instrukcja dla ludzi z takimi problemami:
Jeśli żaden z kandydatów na liście Ci nie odpowiada w takim stopniu, że kierujesz się tzw. mniejszym złem przy wyborze to po prostu nie zaznaczaj nikogo. Wrzuć do urny tzw. pusty głos. Nie rysuj nic na nim, nie zaznaczaj dwóch kandydatów na raz bo to trochę jak niszczenie głosu. Po prostu wrzuć do urny głos taki jak otrzymałeś od komisji czy chuj wie kim oni tam są.
Instrukcja dla ludzi z takimi problemami:
Jeśli żaden z kandydatów na liście Ci nie odpowiada w takim stopniu, że kierujesz się tzw. mniejszym złem przy wyborze to po prostu nie zaznaczaj nikogo. Wrzuć do urny tzw. pusty głos. Nie rysuj nic na nim, nie zaznaczaj dwóch kandydatów na raz bo to trochę jak niszczenie głosu. Po prostu wrzuć do urny głos taki jak otrzymałeś od komisji czy chuj wie kim oni tam są.
Piękniej bym tego nie ujął
Umówmy się żę murzyna i rudego tam nie ma... ;p
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów