Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@tds1974
Idź być lewakiem gdzie indziej.
Bierzmy bron i robmy rewolucje ale to przeciez glupi pomysl.Tusk teraz wygra,tylko prosze mi nie mowic jaki z niego zlodziej przeciez zostal wybrany przez polowe Polakow.
Jaką połowę? Wiem, że połowa uprawnionych z ledwością poszła do urny i połowa z tej połowy wybrała Tuska. Z racji, że uprawnionych było ok. 30 mln, a poszło 15 mln "z hakiem", z tego na Tuska zagłosowała połowa z tych 15 mln, to ni chuja nie wychodzi mi żeby Tuska wybrała (jak Ty to mówisz) połowa Polaków (prawie 19 mln), tylko jakieś 7 mln z kawałkiem.
Edit- sprawdziłem dokładne dane- 5 mln 600 tysięcy - to wg Ciebie połowa Polaków?
Tak podtrzymuje moja wersje.
Jaką połowę? Wiem, że połowa uprawnionych z ledwością poszła do urny i połowa z tej połowy wybrała Tuska. Z racji, że uprawnionych było ok. 30 mln, a poszło 15 mln "z hakiem", z tego na Tuska zagłosowała połowa z tych 15 mln, to ni chuja nie wychodzi mi żeby Tuska wybrała (jak Ty to mówisz) połowa Polaków (prawie 19 mln), tylko jakieś 7 mln z kawałkiem.
Edit- sprawdziłem dokładne dane- 5 mln 600 tysięcy - to wg Ciebie połowa Polaków?
Tak, ci co poszli na wybory wybrali Tuska i PO. Co mieli wybrać?
Czekam na odpowiedzi...
Możesz sobie gadać co chcesz, ale według mnie każdy komu jeszcze troche zależy i ma oleju w głowie powinien głosować na Nową Prawice.
Możesz sobie gadać co chcesz, ale według mnie każdy komu jeszcze troche zależy i ma oleju w głowie powinien głosować na Nową Prawice.
A jest jeszcze jakaś inna prawica do wyboru, bo nie wiem która prawica jest najbardziej prawicowa na świecie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów