Pan Stanisław Michalkiewicz opowiada o tym co się stanie z Polską jeśli przestanie nas ona obchodzić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale czy ktośw ogole słuchał co on mówi? Moim zdaniem ma racje.
1.Polska nie jest nikomu potrzebna. Tylko nam.
2.Zeby zaistniec trzeba opowiadac sie po jakiejs stronie/
1.Polska nie jest nikomu potrzebna. Tylko nam.
2.Zeby zaistniec trzeba opowiadac sie po jakiejs stronie/
Wkurwia mnie strasznie stosunek młodych ludzi w Polsce do starszych.Jest jakieś jebane przekonanie, że każdy starszy to moher, głupek i w ogóle nie człowiek.Rozumiem, że przez natłok filmików opętanych babć i informacji pobieranych wyłącznie z internetu tak jest, ale Ci starsi ludzie niejednokrotnie mogli by uczyć tych modernistycznych szczyli patriotyzmu! i choć sam mam 18 lat to mam duże poszanowanie dla starszych osób.Trwam nie oglądam, ale w obecnej chwili to jedna z jedynych stacji, w której nie oczernia się polskich patriotów, ludzi, którzy sprzeciwiają się temu, co teraz mamy obecne.
A wpisy baranów z wyżej typu "Jedyne co mnie cieszy, że niewiele im już zostało" to objaw właśnie internetowego debilizmu i zaćmienia.Miej kurwo szacunek do ludzi, którzy zamiast hejtować filmy na sadisticu robią coś, żeby w Polsce się zmieniło.To oni paręnaście lat temu musieli walczyć z system, to oni żyli w czasach wojen.
CHWAŁA WIELKIEJ POLSCE! jebana hipstersko-modernistyczna młodzież zacznijcie myśleć!
A wpisy baranów z wyżej typu "Jedyne co mnie cieszy, że niewiele im już zostało" to objaw właśnie internetowego debilizmu i zaćmienia.Miej kurwo szacunek do ludzi, którzy zamiast hejtować filmy na sadisticu robią coś, żeby w Polsce się zmieniło.To oni paręnaście lat temu musieli walczyć z system, to oni żyli w czasach wojen.
CHWAŁA WIELKIEJ POLSCE! jebana hipstersko-modernistyczna młodzież zacznijcie myśleć!
kto tam
@niemalipy881 - jest coś ironicznie prześmiewczego w tym, ze ktoś nawołuje do szacunku dla innych ludzi wyzywając jednocześnie innych ludzi od "kurew" i równie ironicznie prześmiewczego w tym, że irytuje Cię generalizowanie starszy=moher a jednocześnie generalizujesz oceniając całą młodzież jako "jebaną hipstersko-modernistyczną". Ale cóż, chyba jesteś głupia kurwą i jebanym hipstersko-moderniostycznym szczylem i tego nie zrozumiesz...
bloodwar, stary, to Ty czytaj ze zrozumieniem.Nie napisałem o całej młodzieży, bo sam bym należał do tej grupy, a zwróciłem się właśnie do tych "hipstersko-modernistycznych"
Poza tym jak można mieć do takiej młodzieży szacunek? za co? że żyją?
Psy szczekają, karawana jedzie dalej.
Poza tym jak można mieć do takiej młodzieży szacunek? za co? że żyją?
Psy szczekają, karawana jedzie dalej.
bloodwar napisał/a:
Polska nie jest nikomu na świecie potrzebna! Poza panami w koloratkach - bo oni przecież muszą sępić z kogos kasę, a z zachodniego świata coraz trudniej bo coraz mniej ludzi wierzy w bajki o dzieworodnych dzieciach będących jednocześnie swoim własnym ojcem
Nie zapomnij o żydkach, którzy poprzez Światowy Kongres Żydowski, żądają od nas 65 miliardów $. Również, nie zapominaj o Niemcach, którzy chcą podpierdolić nam Śląsk, czy ostatnio o Białorusinach, domagających się -również- autonomii, tyle że województwa Podlaskiego.
Ziemi na Świecie nie przybywa - ba, stwierdzę nawet że ubywa, a nasza ziemia, która leży w środku Europy, no, no nie jeden ma na nią chrapkę.
Więc, może pójdziesz być głupim, gdzie indziej, bo na sadisticu co raz mniej idiotów.
Kiedy samobójstwo ??:/
Nathaniel, przecież ty jesteś żydowskim agentem na Sadolu.
Ja tam nie mam szacunku do oszołomów, którym wydaje się że walczą o Polskę. Dla mnie to tylko dziady, które szukają poklasku i rzucają swoje brednie na podatny grunt. Mają swoją frustracką publikę i sobie bredzą.
Ja tam nie mam szacunku do oszołomów, którym wydaje się że walczą o Polskę. Dla mnie to tylko dziady, które szukają poklasku i rzucają swoje brednie na podatny grunt. Mają swoją frustracką publikę i sobie bredzą.
To ja dodam swoje trzy grosze i powtórzę to co zwykle przy rozmowach o losach Polski...
Nie pasi- zostawić ten kraj i wyjechać do USA czy innej Japonii i się nie przejmować.
Ale nie- bo niektórzy patrioci wielcy tego nie zrobią. A czy patrioci wielcy przejęli władzę?
Czy nie mogą zagłosować na inną partię albo jeśli ani jedna nie jest dobra to czy nie mogliby zrobić własnej?
Nie, pewnie, że nie- bo układy, bo plecy bo kurcze ufoludki.
To była notka częściowo do "zdurniałych" patriotów, a teraz część dla wszystkich.
Jest taka partia - KNP jej skrótem. I tam siedzi sobie gość- Korwin Mikke. I ten gość powiedział, że jeśli wystarczającą ilość głosów zbierze -15% chyba, nie jestem pewny ;p - to on wykorzysta wojsko i zaprowadzi własny porządek w tym kraju. Ja na niego polecam głosować bo jeśli on rzeczywiście tak zrobi jak twierdzi to z burdelu Polska się przeistoczy w burdel zajebiście zabawny. A śmiech to zdrowie podobno więc głosujcie na Korwina- dla zabawy ;***
Nie pasi- zostawić ten kraj i wyjechać do USA czy innej Japonii i się nie przejmować.
Ale nie- bo niektórzy patrioci wielcy tego nie zrobią. A czy patrioci wielcy przejęli władzę?
Czy nie mogą zagłosować na inną partię albo jeśli ani jedna nie jest dobra to czy nie mogliby zrobić własnej?
Nie, pewnie, że nie- bo układy, bo plecy bo kurcze ufoludki.
To była notka częściowo do "zdurniałych" patriotów, a teraz część dla wszystkich.
Jest taka partia - KNP jej skrótem. I tam siedzi sobie gość- Korwin Mikke. I ten gość powiedział, że jeśli wystarczającą ilość głosów zbierze -15% chyba, nie jestem pewny ;p - to on wykorzysta wojsko i zaprowadzi własny porządek w tym kraju. Ja na niego polecam głosować bo jeśli on rzeczywiście tak zrobi jak twierdzi to z burdelu Polska się przeistoczy w burdel zajebiście zabawny. A śmiech to zdrowie podobno więc głosujcie na Korwina- dla zabawy ;***
@Koniec Świata
Skończ już pierdolić, bo na razie na tle tych "dziadów" jesteś zwykłym zerem.
Skończ już pierdolić, bo na razie na tle tych "dziadów" jesteś zwykłym zerem.
@Kuriki
To ja już zamiast głosować na patryjotuff, czy Korwina to zagłosuję na tego kto kupi za kasę z budżetu wielką bombę atomową i wysadzi Polskę w powietrze. Przynajmniej śmierć będzie szybsza.
@JebaćCyganów
Idź się jebać z cyganami, bo lubisz to robić.
To ja już zamiast głosować na patryjotuff, czy Korwina to zagłosuję na tego kto kupi za kasę z budżetu wielką bombę atomową i wysadzi Polskę w powietrze. Przynajmniej śmierć będzie szybsza.
@JebaćCyganów
Idź się jebać z cyganami, bo lubisz to robić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów