📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mąż tak samo ją traktuje
Agresywna cipa pierwsza zaczęła, on chciał się tylko pobawić.
Chciała solo to ma solo , najwidoczniej strusie się nie pierdolą.
Jak widać litościwe zwierzęta.
A mógł zabić, i w sumie żadna strata dla świata ratatata.
Jak widać litościwe zwierzęta.
A mógł zabić, i w sumie żadna strata dla świata ratatata.
mam nadzieję że porządnie zajebała w glebe tym głupim ciemnym ryjem, brawo dla strusia który ma większy mózg od tych wszystkich ciapaków
gadałem kiedyś z gościem co w RPA mieszka - mówił, że strusie są lepsze do pilnowania posiadłości niż psy. Ważą po 150 kg i mają takiego kopa, że mogą zabić na miejscu... tak że nie śmiejcie się ze strusi
SławomirSulej napisał/a:
Kumpel, który hoduje strusie powiedział kiedyś, że te mendy potrafią zabić takim kopniakiem. Ale zazwyczaj celem są inne strusie.
Wg internetów struś potrafi kopną nawet mocniej niż koń i to do przodu więc lepiej z nimi nie zaczynać
SławomirSulej napisał/a:
Kumpel, który hoduje strusie powiedział kiedyś, że te mendy potrafią zabić takim kopniakiem. Ale zazwyczaj celem są inne strusie.
Jeżeli trafi w głowę, to śmierć pewna, ale najczęstszy efekt bójki człowieka ze strusiem, to złamanie kości udowej. Ta baba miała szczęście, że kopnął ją w dupę.
Ale jej zajebał z "Kaziora"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów