Jeden z lepszych które widziałem, warto obejrzeć całość, wg. mnie rozpierdol od 2:30, jak zbyt wulgarne to na harda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ja tam ja lubie chociazby za to ze jest w chuj wyluzowana jak na swoj wiek. wole baske niz jakiegos adchujstera czy ta uposledzona blerwe-polonistke ktora pierdoli o jakichs totalnie nieistotnych rzeczach.
i chuj ze jej nie lubicie ,robi dobry kabaret a wy sie na to nabieracie jak skurwysyn do mamusi
Nie, to nie jest kabaret i nie, nie jest wyluzowana. To zwykła stara penera udająca słit gimnazjalistkę, na pohybel starej... !
Nie, to nie jest kabaret i nie, nie jest wyluzowana. To zwykła stara penera udająca słit gimnazjalistkę, na pohybel starej... !
Racja, za dużo wulgaryzmów, więc... , a nie na harda. Poza tym gówno i prostactwo. Dobranoc.
Dziad jest kwintesencją prostactwa. Przez takich właśnie jak on coraz trudniej mieć szacunek do starszych ludzi. Pierwsze zdanie to 'zamknij kurwa morde' do żony, kilka minut później mówi o szacunku do kobiet. Zobaczył kamerę i mu się żarcik wyostrzył. Przejebane, ale takich ludzi jest coraz więcej.
Jestem z Wrocka i dość często widuję Baśkę, a jak ktoś chce tą Babę zobaczy to przeważnie siedzi na rynku w pubie „Przedwojenna”. Babsko jest tak zajebiście wredne, że bajka. Ostatnio kumpel zamawiał piwo, nawet nie był pijany bo był to początek widząc Baśkę powiedział „Oooo Pani Basia”, a ta do niego wyparowała „I co, masz jakiś kurwa problem”. Jebnięta strasznie !!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów