Jeden z lepszych które widziałem, warto obejrzeć całość, wg. mnie rozpierdol od 2:30, jak zbyt wulgarne to na harda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
,, ...za młodu wiesz.. był proszę ciebie.. jurny, jebliwy kurwa i teraz mu się odpierdala maniana...''
Pani Basia wyjaśniła!
Pani Basia wyjaśniła!
Prymitywne, stare, brzydkie kurwa babsko, czym tu się jarać? Myśli, że jest śmieszna, a tumany piejące pieśni na jej temat ją w tym utwierdzają. Niech wraca pod budkę z piwem, bo pasuje tam jak garbaty do polskich ulic.
Stara, jębnieta baba! Totalny prymityw!
Ktoś kiedyś nakręcił ją na melinie jak pierdoliła skacowana, po czym dla jaj wrzucił filmik do sieci i tak miała swoją premierę, a że reszta prymitywów załapała, to ciągnie swoją "karierę" z melinwood w przekonaniu o swojej zajebiaszczości.
Żenada
Ktoś kiedyś nakręcił ją na melinie jak pierdoliła skacowana, po czym dla jaj wrzucił filmik do sieci i tak miała swoją premierę, a że reszta prymitywów załapała, to ciągnie swoją "karierę" z melinwood w przekonaniu o swojej zajebiaszczości.
Żenada
Nyczu99 napisał/a:
jak zbyt wulgarne to na harda
raczej nie wiesz co jest na hardzie, jak chcesz przekleństwa tam wrzucać
"Zamknij swoją mordę tam"
Na harda.... za ten ryj powinna na harda trafić, a nie za wulgaryzm
niczym stare, dobre małżeństwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów