Versus " Prasa hudrauliczna "
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jęzor powinien se wpierdolić pod prasę za ten wkurwiający Angielski rodem z cipatolandi...
jaracie sie tym gownianym telefonem, a tak naprawde to uzywali go glownie janusze ze wasem i torebka na biodrze. jak dla mnie ten telefon to kwintesencja wsi.
nokia 3210 byla bardziej wytrzymala i lepiej wygladala.
ale wiekszosc od niej nie pamieta, ba. wiekszosc nawet nie miala nawet 3310.
ale wiekszosc od niej nie pamieta, ba. wiekszosc nawet nie miala nawet 3310.
IOI napisał/a:
jaracie sie tym gownianym telefonem, a tak naprawde to uzywali go glownie janusze ze wasem i torebka na biodrze. jak dla mnie ten telefon to kwintesencja wsi.
Pierdolenie. W latach 90-tych mieć tą cegłę w abonamecie ery to był luksus.
@up
Pierdolenie. Luksusem było mieć 8850 a nie 3310 które dawali do paczki czipsów.
Jeszcze mi leży taka 8850 działająca. Do tego 8800 też mi leży w ilości 2 sztuk i też działają. Nawet banan 7110 też jest i ciągle działa przycisk na szpanerskie otwieranie klapki.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Pierdolenie. Luksusem było mieć 8850 a nie 3310 które dawali do paczki czipsów.
Jeszcze mi leży taka 8850 działająca. Do tego 8800 też mi leży w ilości 2 sztuk i też działają. Nawet banan 7110 też jest i ciągle działa przycisk na szpanerskie otwieranie klapki.
W Polsce 3310 to był szczyt możliwości. Modele typu 8850 kupowałem w Niemczech, gdzie były fabrycznie bez simlocka, ale bez polskiego menu, co mi nie przeszkadzało. W Polsce 8850 operator oferował w abonamencie business na firmę za wielką kasę.
Indoktrynacja zachodu wyrobiła w kamilu-c poczucie że wszyscy powinni biegle posługiwać językiem Angielskim. Dla kamila-c jest już za późno ale niech to będzie dla nas przestrogą!!!!!!!
Już niedługo sadistic.pl zmieni nazwę na joemonster.org...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów