Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Trynkiewicz zdechł. - teraz popularne

"Nasz nowy Boeing 777. Zatrać się w wielkiej podróży" (czy coś w ten deseń).
"Gdziekolwiek polecisz nikt się nie dowie"

Tak wiem, że na zdjęciu jest A380 nie B777.

Podpierdolone z FB
Lepsze tłumaczenia za 3..2..1...
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w................4 2014-03-18, 19:54 81
Mamy 21 wiek. Facebook w telefonie zna twoją dokładną lokalizację, NSA też zna położenie każdego urządzenia mobilnego. Mamy radary, które pozwalają wieży śledzić każdy ruch samolotów i masę satelitów nad głową, które ustalają położenie każdego urządzenia. A oni zgubili samolot... i nie mogą znaleźć... ci bardziej wnikliwi będą drążyć temat, polecam!
Zgłoś
s................e 2014-03-18, 21:23 33
wiesiors4 napisał/a:

Mamy 21 wiek. Facebook w telefonie zna twoją dokładną lokalizację, NSA też zna położenie każdego urządzenia mobilnego. Mamy radary, które pozwalają wieży śledzić każdy ruch samolotów i masę satelitów nad głową, które ustalają położenie każdego urządzenia. A oni zgubili samolot... i nie mogą znaleźć... ci bardziej wnikliwi będą drążyć temat, polecam!

Czyżby kolejna sprawa dla Macierewicza?
Zgłoś
t................n 2014-03-18, 22:55 6
Wpierdal za małe literki, bo już chciałem się dopierdolić, a tu wał.

To, że można wyśledzić telefon, czy kogokolwiek z satelity to norma. To, że radary widzą samoloty to też norma, bo przecież do tego są zbudowane, nie ma co się dziwić. I obiecuję wam, że jak tylko zbudują dostatecznie silne radary podwodne i zamontują w odpowiednim miejscu to się samolocik znajdzie.
Żadna teoria spiskowa, tylko się coś grubo spierdoliło, zerwało komunikacje, z impetem wyjebało w wodę, po czym zginęło w niej na amen. Transpondery i transmitery już dawno przestały działać, zresztą ten typ i tak nie działa pod wodą.

No chyba, że ufo, złoto, ruscy lub stara bongmana...
Zgłoś
minetek 2014-03-18, 23:11 17
wiesiors4 napisał/a:

a skąd Naczelny Sąd Administracyjny ma taką wiedzę?
Zgłoś
r5k5 2014-03-18, 23:13 2
a na zdjęciu Airbus A 380...
Zgłoś
maciasb 2014-03-18, 23:17
Jestem ekspertem.

1. Pierdolicie. Telefon można wyśledzić jedynie kiedy zaloguje się do sieci, a GPS działa tylko w jedną stronę. Tak samo WiFi, żeby zlokalizować telefon porównujesz dostępne SSID w okolicy do bazy ustalonej przy wardrivingu, ewentualnie trilateracja do stacji których położenie jest znane.

2. Radary z syntetyczną aperturą już dawno wyśledziły położenie samolotu.

3. Poczytajcie sobie o ostatnio zgłoszonym patencie na produkcje czipów na waferze, i o tym kto znajdował się na pokładzie zaginionych linii.
Zgłoś
b................z 2014-03-18, 23:18 1
za duży dym wokół krymu to putin kazał samolot podpierdolić, co by media miały co robić, ot cała zagadka
Zgłoś
TheSkorpioniks 2014-03-18, 23:34
wiesiors4 napisał/a:

Polecam joemonster lub jebzdzidy na którejś to stronie widziałem. Nawet takie ładne z obrazkami. Czy wy już naprawdę tak mało kreatywni jesteście że musicie zgapiać nawet takie texty
Zgłoś
D................S 2014-03-18, 23:53 6
Dla ciekawskich:
Na Flightradar24.com też jest zarejestrowany ten lot.
Tutaj można sobie zobaczyć przebieg: flightradar24.com/2014-03-07/17:00/24x/6.77,104.35/7

MAS370 - jakby ktoś nie wiedział które to połączenie
Zgłoś
z................m 2014-03-19, 0:07 3
No to już są, Maciarewicze nasze. Jeszcze ze dwa dni i na sadistic rozwikłamy zagadkę.
Zgłoś
Hannibal_PL 2014-03-19, 0:26
ciekawe co sie z nim stalo. pewnie zloto,hajs i dziwki poszły w ruch
Zgłoś
Trzyzet 2014-03-19, 0:53
Z tego co słyszałem samolotem leciało trzech chińczyków, którzy opracowali nowy proces technologiczny dla krzemu (poniżej 10nm, gotowy do wdrożenia natychmiast), patent kilka dni po katastrofie został zarejestrowany w USA, podobno w razie śmierci tych chińczyków prawa do patentu miał otrzymać ich pracodawca. Jak wiadomo technologia to często grube miliardy zielonych więc odpowiedź nasuwa się sama...

Nie wiem na ile to prawda, ale historia bardzo prawdopodobna, tym bardziej jeśli o technologie chodzi.
Zgłoś
Pierre d'Ollony 2014-03-19, 1:35 1
Ktos streści o co w ogóle chodzi? Nie mam TV i pierwsze słysze.
Zgłoś
E................a 2014-03-19, 1:57 5
@up wyggogluj sobie.. bezradny bidulek się kurwa znalazł..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem