📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Coś z naszego podwórka.
Ciekaw jestem czy dalej zbiorowo kamień całują w czasach Korono-wirusa obmawiając koronkę do Bożego miłosierdzia
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Ciekaw jestem czy dalej zbiorowo kamień całują w czasach Korono-wirusa obmawiając koronkę do Bożego miłosierdzia
Ależ zamieszanie mam w swojej głowie
Wychodzimy na zewnątrz w końcu słońce świeci
Stare baby do kościoła w piaskownicy dzieci
Moje nogi zwariowały świat się wokół kręci
Ale właśnie o to chodzi jak mówią poeci
Ależ zamieszanie mam w swojej głowie
Wychodzimy na zewnątrz w końcu słońce świeci
Stare baby do kościoła w piaskownicy dzieci
Moje nogi zwariowały świat się wokół kręci
Ale właśnie o to chodzi jak mówią poeci
W tramwajach nogi i plecy to mają z nadłamanych zapałek, od razu wiedzą żeby podbić do najmłodszego który siedzi, stać obok i sępić wzrokiem żeby cupnąć se na dwa przystanki. W kościele to wstają, siadają, klęczą w kółko jakby miały 15 lat i problemy zdrowotne odchodzą w niepamięć. Cuda kurwa. Jebać stare baby
to jest przechodzenie przez ucho igielne za dziewiątymi wrotami piekieł tych co dały oko Saurona
Założę się ze kapłani to wymyślili, żeby mieć puchę ze starych bab. I na zakrystii obstawiają, która się pierwsza wypierdoli
One przechodzą przez portal na wyższy level.
To ten słynny Crossfit?
Pompki potrafi napie*dalać ale w autobusie (w drodze do 8 specjalistów) nie postoi ani minuty bez skowytu że gnoje miejsca nie ustępują bo jej stara dupa ciąży
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów