📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pamietam jak za mlodego ogladalem seriale z tymi lektorami
nawet bywaly westerny.
nawet bywaly westerny.
oversize napisał/a:
Dla starych wyjadaczy sadola... gimbaza nie skuma o co chodzi...
Weźcie skończcie kurwa z tym "gimbaza nigdy nie zrozumie". Kurwa wasza zajebana mać. Niektórzy to się uważają za lepszych tylko dlatego, że są odrobinę starsi i uważają, że "gimbaza" nie posiada internetu. Fajnie się pośmiać z głupoty czy niewiedzy obecnych gimnazjalistow, ale bez przesady. Żeby usłyszeć lektora wystarczy odpalić jebany polsat, więc kurwa przed kim się popisujesz?
"Czytał Tomasz Knapik" to było piekne. Jak byłem taki mały, że już umiałem gadać, ale jeszcze nie wiedziałem co gadam, to gadałem Tomasz Klapik
Najlepszym lektorem był Lucjan Szołajski, ten jego charakterystyczny głos słyszało się w każdym filmie na kasecie vhs w latach 90'. Tutaj króciutka próbka
Z czynnie zawodowo lektorów chyba najbardziej lubię Łukomskiego
no i Walentowicza za to co stworzył w Chłopakach z baraków.
Z czynnie zawodowo lektorów chyba najbardziej lubię Łukomskiego
no i Walentowicza za to co stworzył w Chłopakach z baraków.
Dla starych wyjadaczy sadola... gimbaza nie skuma o co chodzi...
no kur*a, znowu komentarz typu "Gimbie skroluj dalej". Wku*wia mnie to niesamowicie dlatego że, jeżeli już coś wrzucasz,a na dodatek dodajesz "gimby nie zrozumieją" to się wysil i wytłumacz tym "gimbusą" o co chodzi. Myślałem że komentarze tego typu się już skończyły. Jednak powoli zaczyna wracać.
Ps. jestem typowym skrolerem nic nie dodaje, nic nie komentuje no ale teraz ku*wa musiałem się udzielić.
no kur*a, znowu komentarz typu "Gimbie skroluj dalej". Wku*wia mnie to niesamowicie dlatego że, jeżeli już coś wrzucasz,a na dodatek dodajesz "gimby nie zrozumieją" to się wysil i wytłumacz tym "gimbusą" o co chodzi. Myślałem że komentarze tego typu się już skończyły. Jednak powoli zaczyna wracać.
Ps. jestem typowym skrolerem nic nie dodaje, nic nie komentuje no ale teraz ku*wa musiałem się udzielić.
Niesamowitym jest to, że nie mam zielonego pojęcia o czym był tekst czytany przez lektorów
Słuchałem tylko "głosów".
Słuchałem tylko "głosów".
PawełGM napisał/a:
Weźcie skończcie kurwa z tym "gimbaza nigdy nie zrozumie". Kurwa wasza zajebana mać. Niektórzy to się uważają za lepszych tylko dlatego, że są odrobinę starsi i uważają, że "gimbaza" nie posiada internetu. Fajnie się pośmiać z głupoty czy niewiedzy obecnych gimnazjalistow, ale bez przesady. Żeby usłyszeć lektora wystarczy odpalić jebany polsat, więc kurwa przed kim się popisujesz?
Wracaj do Gimbazjum
"Weźcie skończcie kurwa z tym "gimbaza nigdy nie zrozumie". Kurwa wasza zajebana mać. Niektórzy to się uważają za lepszych tylko dlatego, że są odrobinę starsi i uważają, że "gimbaza" nie posiada internetu. Fajnie się pośmiać z głupoty czy niewiedzy obecnych gimnazjalistow, ale bez przesady. Żeby usłyszeć lektora wystarczy odpalić jebany polsat, więc kurwa przed kim się popisujesz?"
Bardzo to było dojrzałe, bardzo...
Bardzo to było dojrzałe, bardzo...
Pamiętam jak się oglądało Benny Hilla i na końcu czytał Tomasz Knapik mistrzostwo.Dla mnie nieziemski głos ma też mniej znany Mirosław Utta w serii Stalker był kwintesencją zaje*istości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów