dobre w 1943 w Całej Polsce nie było wojny pozdrawiamy zakopane mój dziadek latał z SS do kościoła w niedziele i zawsze powtarzał że trzeba było robić jak francuzy dogadać się było by 50 procent mniej strat
Ruscy się dogadali , miliony ofiar. Włosi sie dogadali, miliony ofiar. Francuzi się dogadali, kraj zrównany z ziemią. Łudzisz się i tyle.
dobre w 1943 w Całej Polsce nie było wojny pozdrawiamy zakopane mój dziadek latał z SS do kościoła w niedziele i zawsze powtarzał że trzeba było robić jak francuzy dogadać się było by 50 procent mniej strat
Chyba ci dziadek zapomniał wspomnieć ilu kumpli podkablował na tych spacerkach do kościoła...
to że górale pierwsi do kolaboracji byli to nie musisz przypominać a tymbardziej się chwalić na forum dziadkiem zdrajcą...
Pracuje z góralami. Kurwy i zawistne złodzieje. Zresztą każdy wie jak wygląda Zakopane i Beskid śląski.
Ruscy się dogadali , miliony ofiar. Włosi sie dogadali, miliony ofiar. Francuzi się dogadali, kraj zrównany z ziemią. Łudzisz się i tyle.
Z tymi Ruskimi to taki paradoks, że Stalin więcej ruskich do piachu posłał niż Hitler
w tych starych dobrych czasach twoich starych właśnie wieźli by na zagazowanie, a ty siedziałbyś o zmroku pod pierzyną nie posiadając opału ani zapasów jedzenia uświadamiając sobie, że za chwilę koniec września i dopiero będzie przejebane. Żałuję, że nie jestem w stanie spełnić twojej prośby i na godzinkę przenieść cię do 1943...
Moja prababcia ponoć jak była mała dostawała srogi wpierdol od chłopaka matki - niemca, a to dlatego że nie chciała chodzić do niemieckojęzycznego kościoła a polskiego. Będąc młodą 8 czy iluśletnią gówniarą potrafiła się sprzeciwić szwabowi. Taka tam historia
Z tymi Ruskimi to taki paradoks, że Stalin więcej ruskich do piachu posłał niż Hitler
Mógł ich nie wspierać swoimi surowcami, to by do ruskich niemcy wcale nie doszli. Po prostu dał się wyruchać, a potem panika, że mu po ropę idą.
Mam nadzielę że twój dziadek smaży się w piekle,a Ty chujku mały trafisz do niego. HAAAATFUUUU ci w ryj
dobre w 1943 w Całej Polsce nie było wojny pozdrawiamy zakopane mój dziadek latał z SS do kościoła w niedziele i zawsze powtarzał że trzeba było robić jak francuzy dogadać się było by 50 procent mniej strat..... Jebac twojego dziadka kolaboranta i ciebie kurwo za to że się szczycisz tym obym cię pijany kiedyś spotkał najebał i okradł śmieciu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów