18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
BochenHype 2021-09-21, 20:55
Widzę, że kolega to opóźniony użytkownik discorda bo mam to na dysku już chyba z rok
Zgłoś
nowynick 2021-09-21, 20:59 42
w tych starych dobrych czasach twoich starych właśnie wieźli by na zagazowanie, a ty siedziałbyś o zmroku pod pierzyną nie posiadając opału ani zapasów jedzenia uświadamiając sobie, że za chwilę koniec września i dopiero będzie przejebane. Żałuję, że nie jestem w stanie spełnić twojej prośby i na godzinkę przenieść cię do 1943...
Zgłoś
bodzio9391 2021-09-21, 21:09 4
dobre w 1943 w Całej Polsce nie było wojny pozdrawiamy zakopane mój dziadek latał z SS do kościoła w niedziele i zawsze powtarzał że trzeba było robić jak francuzy dogadać się było by 50 procent mniej strat

czarna masa
Zgłoś
nowynick 2021-09-21, 21:14 115
bodzio9391 napisał/a:

dobre w 1943 w Całej Polsce nie było wojny pozdrawiamy zakopane mój dziadek latał z SS do kościoła w niedziele i zawsze powtarzał że trzeba było robić jak francuzy dogadać się było by 50 procent mniej strat

to że górale pierwsi do kolaboracji byli to nie musisz przypominać a tymbardziej się chwalić na forum dziadkiem zdrajcą...
Zgłoś
JolkiPolkiPL 2021-09-21, 21:27 1
Ja wiem czy takie dobre ?? Tylko pomyślcie co by było gdyby ci wszyscy ludzie nie umarli, jak wyglądał by świat.
Zgłoś
pazuzu 2021-09-21, 21:27 24
bodzio9391 napisał/a:

Górale to zjeby w czasach komuny najwięcej ich wyjebalo do USA teraz tam siedzą od dekad i głosują na pis bo Kaczyński taki dobry dla polski a jakoś kurwa sami tu nie chcą mieszkać
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2021-09-21, 21:30 6
nowynick napisał/a:

w tych starych dobrych czasach twoich starych właśnie wieźli by na zagazowanie, a ty siedziałbyś o zmroku pod pierzyną nie posiadając opału ani zapasów jedzenia uświadamiając sobie, że za chwilę koniec września i dopiero będzie przejebane. Żałuję, że nie jestem w stanie spełnić twojej prośby i na godzinkę przenieść cię do 1943...

tak zagazowanie....

naoczny swiadek widzial jak zydzi wchodzili do pomieszczenia, gdzie byla podloga elektryczna. Zydzi byli mordowani prądem a nastepnie podloga sie otwierala i ciala spadaly w dol do wagonikow a nastepnie wywozone byly podziemnym tunelem.

naoczny swiadek byl fryzjerem gdzie w ciagu godziny obcinal wlosy okolo 500 zydowkom, ale nie jebudu na lyso zajebista maszynka elektryczna... on obcinal nozyczkami i robil wspaniale fryzury - tak by kobiety nie zorientowaly sie, ze chwilke beda zagazowane.

mloda zydowka rozbroila a nastepnie zabila SSmana siekiera, przeskoczyla plot z drutem kolczastym i uciekla do lasu, tam przygarnela ja wataha wilkow i ona zyla kilka miesiecy z nimi w lesie - po kilku miesiacach opuscila wilcza rodzine i trafila do dobrych ludzi

mlody zyd uciekal przed SSmanem ale na szczescie kula wystrzelona w jego strone odbila sie od jego kurtki - dlatego uniknal smierci

naoczny swiadek pracowal przy oproznianiu komory gazowej po gazowaniu. Na jeden strzal wchodzilo 1500 ludzi. Takich sesji bylo 6 dziennie - czylo okolo 6000 ludzi gazowali dziennie. Po gazowaniu bez masek gazowych otwierali drzwi i kleszczami lapali zwloki i ciagneli przez kilkanascie metrow do pokoju w ktorym była RĘCZNA winda, ktora wziagali do gory po 5 czy 6 cial na gore, gdzie one byly wrzucane do piecow. Nowoczesne piece potrzebuja okolo 45minut na spopielenie 1 ciala. Po skonczonym paleniu i tak pozostaja resztki, dlatego dodatkowo w piecach sa miazdzarki. Wedlug naocznego swiatka - do piecow czasem pakowano 2 lub 3 osoby - zeby sie szybciej paliło bo tluszcz skapywal i sie lepiej palilo. Ludzkie cialo w 70% to woda - wiec im wiecej dorzucic wody do ognia tym ogien staje sie mocnieszy - logiczne prawda? Wedlug naocznego swiadka - 15 minut i po sprawie, sam popiol.

Niemcy wycofujac sie mieli czas na zniszczenie WSZYSTKICH komor gazowych (lub dziwnym przypadkiem spadaly na nie bomby) a nie mieli czasu na spalenie dokumentow czy chocby zebrania wszystkich wiezniow w 1 drewnianym baraku i spaleniu go by nie zostawic swiadkow...

Po zagazowaniu 1500 ludzi powinno zostac troche "balaganu" poniewaz po smierci wylatuje kupa i siusiu... Troche byloby ciezko wywietrzyc komore, wyciagnac zwloki, przeciagnac do pokoju obok, wciagnac reszna winde na gore itd, umyc komore i generalnie doprowadzic do takiego stanu by przypominala laznie... a jednak KILKU osobom dziennie sie to udawalo.

Komory jak mokory ale niemcy kiedys przechwycili ruski czołg, wymontowali silnik, podlaczyli rure i gazowali dieslem - tak bylo.

Wszystkie info z zeznan "naocznych" swiadkow....
Mnie osobiscie urzekla dziewczynka mieszkajaca z wilkami. Oczywiscie nikt nie ma powodow by klamac w tych kwestiach. Jesli urodziles sie na terenach okupowanych przez niemcow i jestes zydem - masz dozywotnia rente jako "ocalaly z holokaustu" nawet jesli urodziles sie 1 dzien przez zakonczeniem wojny

Bedac na wycieczce w oswieciumiu - koniecznie musicie obejrzec basen z trampolina, zapytajcie o złobek, obozowa kantyne, wysylanie pocztowek do rodziny, orkiestre oraz kino.
Zgłoś
baronturbina 2021-09-21, 21:30 24
bodzio9391 napisał/a:

Jak to jest mieć dziadka pizde i zdrajce? Napisz nam bo wszyscy są ciekawi. Lizał oficerki i dupy SSmanom? Większość górali to chciwe pizdy- Niemiec dał to góral ssał.
Zgłoś
nowynick 2021-09-21, 21:42 3
JaTylkonaChwile napisał/a:

tak zagazowanie....
naoczny swiadek widzial jak zydzi wchodzili do pomieszczenia, gdzie byla podloga elektryczna. Zydzi byli mordowani prądem a nastepnie podloga sie otwierala i ciala spadaly w dol do wagonikow a nastepnie wywozone byly podziemnym tunelem.
naoczny swiadek byl fryzjerem gdzie w ciagu godziny obcinal wlosy okolo 500 zydowkom, ale nie jebudu na lyso zajebista maszynka elektryczna... on obcinal nozyczkami i robil wspaniale fryzury - tak by kobiety nie zorientowaly sie, ze chwilke beda zagazowane.
mloda zydowka rozbroila a nastepnie zabila SSmana siekiera, przeskoczyla plot z drutem kolczastym i uciekla do lasu, tam przygarnela ja wataha wilkow i ona zyla kilka miesiecy z nimi w lesie - po kilku miesiacach opuscila wilcza rodzine i trafila do dobrych ludzi
mlody zyd uciekal przed SSmanem ale na szczescie kula wystrzelona w jego strone odbila sie od jego kurtki - dlatego uniknal smierci
naoczny swiadek pracowal przy oproznianiu komory gazowej po gazowaniu. Na jeden strzal wchodzilo 1500 ludzi. Takich sesji bylo 6 dziennie - czylo okolo 6000 ludzi gazowali dziennie. Po gazowaniu bez masek gazowych otwierali drzwi i kleszczami lapali zwloki i ciagneli przez kilkanascie metrow do pokoju w ktorym była RĘCZNA winda, ktora wziagali do gory po 5 czy 6 cial na gore, gdzie one byly wrzucane do piecow. Nowoczesne piece potrzebuja okolo 45minut na spopielenie 1 ciala. Po skonczonym paleniu i tak pozostaja resztki, dlatego dodatkowo w piecach sa miazdzarki. Wedlug naocznego swiatka - do piecow czasem pakowano 2 lub 3 osoby - zeby sie szybciej paliło bo tluszcz skapywal i sie lepiej palilo. Ludzkie cialo w 70% to woda - wiec im wiecej dorzucic wody do ognia tym ogien staje sie mocnieszy - logiczne prawda? Wedlug naocznego swiadka - 15 minut i po sprawie, sam popiol.
Niemcy wycofujac sie mieli czas na zniszczenie WSZYSTKICH komor gazowych (lub dziwnym przypadkiem spadaly na nie bomby) a nie mieli czasu na spalenie dokumentow czy chocby zebrania wszystkich wiezniow w 1 drewnianym baraku i spaleniu go by nie zostawic swiadkow...
Po zagazowaniu 1500 ludzi powinno zostac troche "balaganu" poniewaz po smierci wylatuje kupa i siusiu... Troche byloby ciezko wywietrzyc komore, wyciagnac zwloki, przeciagnac do pokoju obok, wciagnac reszna winde na gore itd, umyc komore i generalnie doprowadzic do takiego stanu by przypominala laznie... a jednak KILKU osobom dziennie sie to udawalo.
Komory jak mokory ale niemcy kiedys przechwycili ruski czołg, wymontowali silnik, podlaczyli rure i gazowali dieslem - tak bylo.
Wszystkie info z zeznan "naocznych" swiadkow....
Mnie osobiscie urzekla dziewczynka mieszkajaca z wilkami. Oczywiscie nikt nie ma powodow by klamac w tych kwestiach. Jesli urodziles sie na terenach okupowanych przez niemcow i jestes zydem - masz dozywotnia rente jako "ocalaly z holokaustu" nawet jesli urodziles sie 1 dzien przez zakonczeniem wojny
Bedac na wycieczce w oswieciumiu - koniecznie musicie obejrzec basen z trampolina, zapytajcie o złobek, obozowa kantyne, wysylanie pocztowek do rodziny, orkiestre oraz kino.

myślałem że wróciła na czele watachy mordować strażników
Zgłoś
c................k 2021-09-21, 21:50 15
Chuj w dupę wszystkim miłośnikom Adolfa, jak jesteś Polakiem i podoba ci się Hitler to masz trochę braki w czaszce
Zgłoś
Tetrix 2021-09-21, 21:54 1
Dobry troll, dobry troll nam wyrósł panowie, panie, bigenderzy, nongenderzy, niebinarni, i co tam sie jeszcze nazywacie....

Zgłoś
McQurwa 2021-09-21, 22:18 5
lordmomo napisał/a:

hitler na ten widok by się w grobie przewracał

Przecież to był pedał, został przez Klossa i czterech pancernych w dupę wyruchany

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2021-09-21, 22:19 1
No właśnie że by był zadowolony z ewolucji jego faszystowskich ideologii. Oni się nie różnią.

Niezmanipulowany
Zgłoś
Arathnmor 2021-09-21, 22:23
BochenHype napisał/a:

Widzę, że kolega to opóźniony użytkownik discorda bo mam to na dysku już chyba z rok

FB co jakiś czas mi wciska że zdjęcie odbiega od standardów, spór z automatu zostaje odrzucony przez normalnego admina.

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów