18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:33
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:50
UkrytaPodNickiem 2020-11-25, 12:31 39
a później zdziwienie że na stare lata żadne z dzieci nie traktuje takiej kurwy jak człowieka, i nie pamięta o istnieniu takiego rodzica
Zgłoś
Asuritta 2020-11-25, 12:51 11
Normalna rodzina muzułmańska ... kobieta to gówno, niewolnica i dupo dajka nic więcej ... Tam nigdy nie było do dziewczynek i kobiet szacunku, i teraz tak jest w szwecji angli francji niemczech itd ...
Zgłoś
jimiq 2020-11-25, 13:00 18
Ale pomijając warta akcje, w pokoju na bogato. Ja pierdole
Zgłoś
Pralpunkt 2020-11-25, 13:43 2
Żyją jak w jakimś magazynie na odpady, materac, szafa i koc cale wyposażenie, pierdolone zacofanie kulturowe i społeczne, jak były reżimy typu Saddam itp to był spokój
Zgłoś
janlew 2020-11-25, 14:07 6
Islam chyba nakazuje bić kobiety kiedy trzeba, więc o co chodzi? U nas są przykazania, komunia, czy chodzenie do kościoła w święta, u nich napierdalanie bab. Jedno i drugie jakoś tam działa.
Wszystko jest i tak lepsze niż spierdolone lewackie wychowanie, gdzie zamiast kobiet, powstają jakieś kurewki-aborterki czy inne pedałki-nazifeministki.
Zgłoś
cuurniprime 2020-11-25, 14:37
UkrytaPodNickiem napisał/a:

a później zdziwienie że na stare lata żadne z dzieci nie traktuje takiej kurwy jak człowieka, i nie pamięta o istnieniu takiego rodzica

Jakby cię sprzedali za kozę a chłop narzekał że koza była lepsza to też byś miała ich w dupie. Poza tym fakt że wymagasz od nich uczuć wyższych sprawia że sam mam ochotę ci wjebać pasem. Jedyne co cię ratuje to ten portal, podejrzewam że by ci się spodobało.
Zgłoś
Kielu 2020-11-25, 14:45 9
Wysłać tam nasze wspaniałe Feministki....
Albo by się czegoś nauczyły i zrozumiały ....
Albo by tam zostały, głosząc swoje "dogmaty".
Zgłoś
Payan 2020-11-25, 14:56
Gówniara szpary popuściła.
Zgłoś
p................2 2020-11-25, 15:46 1
Halmana też tak napierdalali
Zgłoś
karolkniaziewicz 2020-11-25, 15:53 1
Przynajmiej strajkow nie ma
Zgłoś
ra0mir 2020-11-25, 16:13
Ale go musiała wkurwić.

Jebać ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
Radbug 2020-11-25, 16:47 2
Julka wraca z "protestu-wojny" o "prawa kobiet".

~Polska 2020, koloryzowane
Zgłoś
x................9 2020-11-25, 17:08 1
UkrytaPodNickiem napisał/a:

Bolandzki wymiar tzw. "sprawiedliwości" uważa inaczej, zasądzając starym alkusom alimenty od dziecka, które mimo wszystko wyszło na prostą.
Zgłoś
kolosasz 2020-11-25, 17:50 2
Katolickie wychowanie. Kto będąc polakiem-katolikiem nie uderzył swojej kobity niech uderzy ją jeszcze raz

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów