📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zero piwek i główna, też tak chcę
Nareszcie! Scifun dostał partnerstwo!
W końcu będę mógł zablokować to gówno i więcej tego nie widzieć na sadisticu
W końcu będę mógł zablokować to gówno i więcej tego nie widzieć na sadisticu
Wkuwria mnie ten zjeb, ale nie przez filmiki, które wrzuca tylko przez te zjebaną mordę, co filmik to jakieś spierdolone miny, kurwa żal mi pacana..
ej, czujecie co by kurwa było, gdyby wynalazł wtedy silnik parowy? Religia jeszcze go nie tłumiła, jedyna wada tamtych czasów to słaba komunikacja...
Oglądam i myślę.. Wiem! Wiem już do kogo on jest podobny.. do Kazia! do tego Kazia,co na brzydotę pierdolnął! A tak serio,to nie mogę na typa patrzeć.. na Kazia też w sumie..
Zazdrościcie mu tego parowozu siurki czy co?! Ogarnijcie się.
to jest kurwa puszka po coli typie,nie parowóz
@up
Każdy może się pomylić! Trochę tolerancji StaroEweliny.
Każdy może się pomylić! Trochę tolerancji StaroEweliny.
dalem suba przy pierwszym filmiku bo wiedzialem ze ten kanal bedzie mial przyszlosc lecz teraz czeka go unsub , to samo co brat co raz nudniejsze pomysly , tak jak odcinki astro rozdupcaly mi glowe tak teraz ogladam o 5 faktow o wodzie albo puszka z dziurkami , nie wiem jak wy ale to mialem juz na fizyce i bylo tak samo nudne jak to
rozyk napisał/a:
dalem suba przy pierwszym filmiku bo wiedzialem ze ten kanal bedzie mial przyszlosc lecz teraz czeka go unsub , to samo co brat co raz nudniejsze pomysly , tak jak odcinki astro rozdupcaly mi glowe tak teraz ogladam o 5 faktow o wodzie albo puszka z dziurkami , nie wiem jak wy ale to mialem juz na fizyce i bylo tak samo nudne jak to
Ja najbardziej jarałem sie SciFunem jak prowadził bloga. Kilka artykułów pozwoliło mi spojrzeć na świat z troszeczkę innej perspektywy.[/list]
@up po seri astro tez tam zagladnolem i to prawda , bylo tam naprawde sporo fajnycg artykulow , jak np a roznych planatech po za ukladem slonecznym , a teraz strojenie jakis min po 5 razy (moment jazdy autka lego) jedzie?no jedzie i tyle to nie jakies miny pedalskie , no ja cie pierdole wlasnie dlatego zalozylem adblocka bo popieram dzialanosc na YT jezeli ktos ma pomysl ale nie popieram sie zmieniania koncepcji , wiekszy hajs, wiecej ludzi , wiesze gowno i MAM NADZIEJE ZE SCIFUN TO PRZECZYTA I SIE W PORE OGARNIE w przeciwienstwie do brata
@rozyk
Obaj się nie ogarną... szał kasy. Poza tym rodzinka, razem kombinują i efektem tego widać właśnie co prezentują na filmach. Mnie się jedynie podoba jak na razie to Tube Raiders od nich.
Obaj się nie ogarną... szał kasy. Poza tym rodzinka, razem kombinują i efektem tego widać właśnie co prezentują na filmach. Mnie się jedynie podoba jak na razie to Tube Raiders od nich.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów