📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SirMajkel napisał/a:
pewnie w młodości była project managerem i chce dalej być 100% produktywna. Dziecko korporacji.
"Project Manager" produktywny. Łohhoho. To żeś mnie rozbawił. Sama nazwa mówi, że to beztalencie co nic nie potrafi, a płacą mu z czyjejś krwawicy.
No i co za szalone emocje! Jakby jakiś jacyków nową modę zaprezentował. I co z tego, że obiera w autobusie? Przeszkadza komuś? - nie. Brudzi? - nie. No po o chu to filmować i wrzucać do netu?
Jakby kurwa apple wbudowało obieraczkę do telefonu to nagle stada "drwaloseksualnych" chujków by z workami kartofli przy pasku chodziły.
Jakby kurwa apple wbudowało obieraczkę do telefonu to nagle stada "drwaloseksualnych" chujków by z workami kartofli przy pasku chodziły.
może zapierdala na dwie zmiany... nie ma kiedy obiad zrobić ..
dobrze, że ma co do garnka włożyć..
dobrze, że ma co do garnka włożyć..
a podobno to młodym czasu brakuje tylko
neced napisał/a:
Człowiek wyjdzie ze wsi ale wieś z człowieka nigdy
Kobieta wyjdzie z kuchni ale kuchnia z kobiety to już nie.
"Baba obiera ziemniaki to spoko a spróbuj walić konia to od razu wszystkim odpie**ala"
No wiesz, jakieś to równouprawnienie jest - gdyby baba zaczęła walić konia to też by wszystkim odpierdoliło.
No wiesz, jakieś to równouprawnienie jest - gdyby baba zaczęła walić konia to też by wszystkim odpierdoliło.
Co tu dużo pisać...
Ja tu problemu nie widzę. Czas zaoszczędzi. Tylko wstawi do garów ziemniory i gotowe. Kulturalnie resztki do reklamówki i wywali po drodze. Ale nagle dla innych oburzenie , że nie mogła tego robić w domu..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów