📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Potrafi organizować swój czas. Wracając, wypatroszy kurę i obiad prawie gotowy. Pół godziny do przodu.
SirMajkel napisał/a:
pewnie w młodości była project managerem i chce dalej być 100% produktywna. Dziecko korporacji.
w jej młodości to raczej korpo nie było
Hipster lvl over 9000. Bo pisanie na maszynie w starbuksie w jest już zbyt modne.
Ja pierdolę, no sensacja w chuj - napisz to TVN niech o tym program zrobią. Obiera to obiera - póki syfu nie robi to chuj z tym.
Nie wiem czemu drzecie łacha z kobiety, która nie chce stracić ani chwili z dnia - nawet w autobusie spędza czas produktywnie zamiast siedzieć i ślipić na mijane billboardy...
Moje miasto - takie piękne -.-
A jak ktoś bezproduktywnie przegląda na FB zdjęcia bachorów, miłosne wyznania Dżesik oraz wrzuty JP100% Sebixów to już jest w porządku.
Babka chce czas zaoszczędzić to niech to robi - nikomu przecież to nie przeszkadza. Co innego jakby cebulę kroiła ale ziemniak to neutralne warzywko jest
Babka chce czas zaoszczędzić to niech to robi - nikomu przecież to nie przeszkadza. Co innego jakby cebulę kroiła ale ziemniak to neutralne warzywko jest
Byłem przy tym, później wszedł do autobusu pan z wąsem i powiedział babci "zabieraj się stąd z tymi kartoflami, bo ci połamię gnaty i przemebluję fryzurę". Tak było, serio.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów