📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale tak patrząc obiektywnie to jak tranzystor gościa wyśmiał, że na chuj ma z nim jechać jak znów mu nie stanie i odmówi płacenia, to ten kurwa wysiada i go leje? Toż prawdę powiedział a prawda was wyzwoli.
Nie chciałbym się pomylić, ale po ruchach i sylwetce wnioskuję, że są to laski, takie bez lasek w kroku.
tranzystor odmówił to się chłopak załamał
Friko napisał/a:
Nie chciałbym się pomylić, ale po ruchach i sylwetce wnioskuję, że są to laski, takie bez lasek w kroku.
Jak to wydedukowałeś mistrzu intelektu?
wertuqq napisał/a:
Jak to wydedukowałeś mistrzu intelektu?
No napisałem że po ruchach i sylwetce, bo niektórzy nadal myślą, że to tranzystory mistrzu czytania
Friko napisał/a:
No napisałem że po ruchach i sylwetce, bo niektórzy nadal myślą, że to tranzystory mistrzu czytania
No i kolego w oryginalnym źródle była mowa o tajskich transseksualistach, tak że wnioski mogą przejść w zdziwienie kiedy azjatycki pindol wyskoczy z majtek
Halman napisał/a:
No i kolego w oryginalnym źródle była mowa o tajskich transseksualistach, tak że wnioski mogą przejść w zdziwienie kiedy azjatycki pindol wyskoczy z majtek
Ja pierdole , w sumie nigdy nie zamierzałem jechać do Tajlandi ale jak to jest prawda to nie zamierzam jeszcze bardziej
Friko napisał/a:
Ja pie**ole , w sumie nigdy nie zamierzałem jechać do Tajlandi ale jak to jest prawda to nie zamierzam jeszcze bardziej
Ale by Cię "złapały" tymi kocimi ruchami co hahaha jakbys się zorientował byłoby za późno... Ty i 3 "laski"... Myślałbyś "ja chyba śnie" a tutaj taki chuj hahah. Kiedyś był tu materiał o naszym rodaku. Został oszukany i dopiero rano jak przetrzeźwiał zrobił awanturę, ale było juz " po ptakach"
Dotarłem do lepszego ujęcia. To jest raczej Brazylia. Opis też sugeruje, że to transy, ale ja mam nadal wątpliwości .
theync.com/tranny-beaten-by-giant-man.htm
Na transa to jedynie mi ten/ta z kaskiem wygląda. Ew. ta druga z paskami. Nie jestem ekspertem, ale nie wydaje mi się, że transy tak by czekały z klientami nie wiadomo na co. Podejrzana sprawa.
theync.com/tranny-beaten-by-giant-man.htm
Na transa to jedynie mi ten/ta z kaskiem wygląda. Ew. ta druga z paskami. Nie jestem ekspertem, ale nie wydaje mi się, że transy tak by czekały z klientami nie wiadomo na co. Podejrzana sprawa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów