18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Gdzieś tam się pojawił filmik ze Staruchem i mongołem,w komentarzach pojawiały się głosy że to cham i prostak->"plebs intelektualny "
Weżcie to co mówi pod rozwagę

W gwoli ścisłości darujcie sobie komentarze że jestem legionistą,działam w Cracovii więc bliżej mi do Polonii ale naginania prawdy i generalizowania nie znoszę !
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Haters gonna hate. 2013-01-11, 0:50 14
ocjokrakow napisał/a:

Boi sie tusk kibiców. Stać nas na to, żeby wyjść na ulice, nie straszna nam policja, więzienie itd.. Jak trzeba by wyjść na ulice i walczyć za wolność to my, a Wy kochani hejterzy schowacie dupe w domu i będziecie śledzić wszystko w tv.

Tak tak, ale jak wojsko obowiązkowe było to starsi koledzy pewnie biegali po lekarzach zeby kwit dostac. Ten slogan jacy to z Was patrioci jest już tak przeruchany jak "druga Irlandia" Tuska.

Get your head out of your ass
Zgłoś
conor 2013-01-11, 1:01 18
Zgłoś
zenither119 2013-01-11, 1:56 25
Tak zauważam (patrząc z boku), że problem z kibicami albo ma płemieł, albo ludzie zakompleksieni i zbyt leniwi aby się czymkolwiek zająć. Tak kibice chodzą i tłuką niewinnych ludzi za darmo hahha. Jak będziesz szedł po ulicy i przykozaczysz lub źle się odezwiesz do kogokolwiek to też ryzykujesz przywrócenie do porządku ostrzegawczym butem na ryj. Tak to niestety jest drodzy Panowie, jak się ma chujowy układ genów, skretynienie od poczęcia i do tego jest się leniwym aby zrobić coś ze sobą, to się hejtuje ludzi w internecie

@Moreq
Pierdolenie o szopenie. Jak zwykle, nie mam argumentów - WIĘC NAPISZĘ cokolwiek aby pokazać swoje oburzenie . Zabijanie za barwy? Może w Krakowie, ale też można to podciągać raczej pod gangi narkotykowe. Chociaż fakt, że nie tak dawno temu zginął człowiek na ustawce ŁKSu z Widzewem i jest to kompletną głupotą, jednak wiedział gdzie i po co jedzie. I co boli Cię to? Jakich niewinnych ludzi krzywdzą kibice? Jakieś konkretne przykłady? I skoro nie obchodzą Cię dobre inicjatywy kiboli, to czemu interesują Cię te złe? Uraz z dzieciństwa czy jak? Z resztą, nie musisz odpowiadać, sam się zdemaskowałeś.

@Loaloa
Prawem mówisz i powstrzymywaniem agresji? Zakazy za race na 5 lat i 2000zł grzywny w porównaniu do pedofili wychodzących po 3 latach, no rzeczywiście, to kibice mają problem z prawem, normalni ludzie nie, niezłe masz priorytety, jak Ci dzieciaka zgwałcą, to spytaj się w sądzie, czy oprawca nie miał racy ze sobą - może zwiększą mu wyrok

@Haters gonna hate.
Jak to jest być zjechanym intelektualnie przez 15 latka, który zachował o niebo więcej kultury osobistej od Ciebie? Zabłysnąłeś, +500 punktów na club card.

@tds1974
Dlatego jako jeden z pierwszych na Legii kategorycznie zabronił wnoszenia dragów na stadion i używania ich pod groźbą kopów na ryj... Naprawdę, lecz się.

@Stew
"ROZKURWILI"... . Normalnie kamień na kamieniu się nie ostał. Takiej zadymy to ja w życiu nie widziałem. Myśl mózgiem nie nogami, 10 krzesełek na krzyż poleciało ze strony Lecha + ten incydent z pracownikiem mediów, który miał za krótkie nogi. Nie wiem jak cała Bydgoszcz zniosła tą straszliwą burdę - nic tylko im paczki żywnościowe słać.

Tak hejtujecie ale jak zawsze bez żadnego konkretu. Pierdolimy bo nam kazał pan z telewizji. Kiedy ostatnio mówiło się w tv o bandytach na stadionach? Przed i zaraz po EURO? Bankowo nie dlatego, że Tusk zrobił burdel we wszystkim innym i napewno nie szukał tematu zastępczego dla mediów. O tym, że dzięki nim kresowcy dostali paczki z żywnością, że wspomogli zdecydowaną większość domów dziecka i schronisk dla psów a także bohaterów narodowych, o tym to już nie wspomną nawet słowem.
Nawet tak ciemni ludzie jak wy są w stanie zweryfikować wiele faktów nawet przez internet. Jednak po co, lepiej dalej być kaleką i krzyczeć jak to strasznie pokrzywdzili was kibice. Fakty jednak są takie, że Ci kibice są bardziej przydatni dla społeczeństwa niż wy z waszymi gówno wartymi hejtami.

A Ty @rusio93, nie wstawiaj tutaj takich rzeczy, kto ma otwarty umysł i "nie przesiedział" przez (przynajmniej) liceum czy gimbaze ten zrozumie i bankowo widział już ten i inne filmiki. Szkoda czasu na pasożytów i nieuków.
Zgłoś
Moreq 2013-01-11, 2:21 22
@zenither119

Chuj śniegiem sypło, ziemia na polach zamarzła to wyszli chłopy ze wsi i komentują.
Powiem Ci kurwa jakie przykłady, mój znajomy wracał z roboty bo ma starego na wózku bo auto go jebło i teraz on utrzymuje rodzinę.
Robi na ochronie jako "cieć". Wracał z roboty o 2 w nocy, spotkał pewną grupkę, dostał taki wpierdol że stracił przytomność i do rana leżał w krzakach - dopiero jak jakaś babka szła wyrzucić śmieci to go zauważyła.

Kumpel spędził dwa miesiące w szpitalu, nigdy nie będzie już chodził, stracił prawe oko i władzę w prawej ręce. Jako że on utrzymywał rodzinę teraz tam jest naprawdę chujowo.

TO SĄ MOJE PRZYKŁADY DO KURWY NĘDZY, PIERDOLONY WOJOWNIKU.
Zgłoś
Haters gonna hate. 2013-01-11, 2:55 5
Cytat:

Jak to jest być zjechanym intelektualnie przez 15 latka

Nie wiem, ale licze ze mi opowiesz jak wrócisz jutro ze szkoły.

Mamy Ci teraz opisywać przykłady, bo nie było ich w mediach? Chyba Cie popierdoliło. Chujowy uklad genów, skretynienie, lenistwo? Powiedz mi mistrzu co ma zrobić gość ktory idzie z kobietą i czepia sie go grupka przyjebów, bo przegrali mecz? Bo raczej nie spierdoli, a nie ma kozaka ktory by 15 typa poskładał - nie i chuj. A wiesz kurwa przez co? Latem nie spodobało się komuś połączenie zielonego z białym na koszulce (chuj ze nawet nie koszulka klubu, a zwykla sklepówka), a w miescie obowiązuje żółty z niebieskim (sie domyśl o jakich miastach mowie). Jedyny fart wtedy ze byli wśród bandy 15-25 letnich pojebów, ludzie ~40. Dziewczyne puscili, skonczylo sie na bombie i wkroczeniu własnie starej gwardii, co by usadzić małolatow.

Kolejna sytuacja. Wielkopolska, dzielnica na "w". Szedł gość w barwach legii schowanych pod kurtką, ale cos tam wystawalo. Grupka 20 typa, pytają za kim jest? Gosc wyciąga szalik i jedzie z jakąś przyspiewką legii. Znowu małolaci juz niemal w ryj walą i ponownie "starzy" ich do porządku doprowadzają - "Zostaw, w obcym miescie, sam na dwudziestu, mimo ze klub chujowy to jemu szacunek sie nalezy bo sie nie wstydzi barw i nie ściemnia".

Takze powiem jedno. Jak starych nie bedzie, to te bezmózgi <30 lat w końcu kogoś zajebią, bo się naogladali Hooligansów i teraz wielka gangsterka.
Zgłoś
kapral 2013-01-11, 3:14
dostaje spazmów jak słyszę "o tym zaraz porozmawiamy."
Zgłoś
oroboros 2013-01-11, 3:24 6
Najlepsze pytanie było na samym końcu już nie do tego kryminała. Dlaczego kibole wystepują tylko jeśli chodzi o piłke nożną? Pewnie zadnej innej gry nie potrafia te zajebane mózgi ogarnąć.

Ich tok rozumowania. Dałem 5 złoty na wośp to moge najebać kolesia na ulicy co nie takie kolory nosi. Chuj, że koleś nawet nie wie jakie kolory ma legia czy tam inne chujostwo.

Zwykli jebani chuligani nic więcej.
Zgłoś
SzokAT 2013-01-11, 3:48
Nie wypowiem się na temat samego materiału, ale założę się, że ktoś, chociaż jedna osoba która napisała negatywny komentarz popiera Janusza Korwina-Mikke. Najlepsze jest to, że on popiera kiboli (Nie ich chuligańskie "zabawy"), ale ceni ich jako tych, którzy mogą iść na wojnę, gdy będzie potrzeba
Zgłoś
kimo7065 2013-01-11, 3:48 1
Przynajmniej ma jaja, mówi to co myśli. A to że siedzi, to sprawa ryżego.
Zgłoś
kamysie2misie 2013-01-11, 4:39 4
Widzę że najwięcej w temacie mają do powiedzenia ludzie, którzy nigdy nie mieli styczności z prawdziwym kibicowaniem. Oczywiste jest, że w każdym większym gronie znajdzie się jakaś patologia psująca ogólny wizerunek. Znajdą się zaraz eksperci, którzy powiedzą, że kibice jedynie dewastują, gwałcą, palą śmietniki i biją postronnych przechodniów - jednak jest to zdanie osób które swą wiedzę o życiu czerpią jedynie z ekranów monitorów. Polecam każdemu internetowemu ekspertowi, raz w życiu wybrać się ze swoją drużyną na najbliższy wyjazd i zobaczyć jak to wygląda, a jestem w 100% pewien że zmieni swoje dotychczasowe zdanie. Więcej szkód niż kibice po meczu, zrobią bywalcy średniej wielkości dyskoteki mimo, że będzie ich 20 - krotnie mniej. A założę się niejeden z tych zagotowanych hejterów, na pytania polsatu odpowiadałby jedynie "eeee, yyyyy, eee". Inteligencjo i kwiecie narodu wyjdź, zobacz i wtedy się wypowiadaj. Tak wiem jestem chamem, plebsem i do tego pewnie rudy.
Zgłoś
artis1990 2013-01-11, 5:11
Wrzucanie wszystkich kibiców do jednego worka jest jak stwierdzenie, że każdy na marszu nie podległości to półmózg i faszysta, a po drugiej stronie pedały i komuniści. Przestańcie kurwa generalizować bo jest to domeną ludzi ograniczonych. Staruch święty nie jest, wpadek wiele miał, ale na jego osobie najbardziej kompromitują się organy ścigania.
Zgłoś
zenither119 2013-01-11, 6:14 7
@Moreq Nadal błyszczysz zezwierzęceniem, bo nie wiem jakim trzeba być osłem aby nie ogarniać

Wzruszająca historia, wrzuć na harda, może ktoś klaśnie. "Pewną grupkę"... spoko. Rozumiem, że ich zaraz przed zajściem wylegitymował i sprawdził w bazie kibiców czy figurują jako posiadacze kart kibica?
Jak dla mnie (o ile nie wymyślasz sobie zajścia dla urozmaicenia i uwiarygodnienia swojej wypowiedzi) to byli zwykli bandyci, nie kibice ani kibole. Tak długo się wałkuje o tych kibolach w tv a wy nadal niedouczeni co oznaczają pewne słowa

Ja nikomu nigdy kuku nie zrobiłem, poza kilkoma przypadkami, z których czuję się usprawiedliwiony, jako że albo broniłem siebie, albo broniłem kogoś z moich bliskich. Wysyłam koce do schroniska, daję na Owsiaka, płacę podatki itp. Uogólniasz jak "wąs" z gimbazy, bo każdy rozumny człowiek, jest w stanie zrozumieć prostą zasadę, że w 10 000 osób (kibiców) znajduję się jakiś debil - norma. Jeżeli były w historii takie osoby jak Hitler czy Lenin to mogę Cię nazwać ludobójcą? Albo jak w Twojej rodzinie znajdzie się pedofil, to znaczy że cała Twoja rodzina to zboczeńcy?

I jak Twój kumpel ma tak chujowo, to nie siedź jak pizda i nie hejtuj w necie, tylko mu pomóż. Do gadania każdy jest pierwszy, szkoda tylko że gówno robicie i statystycznie nie jesteście w stanie osiągnąć więcej niźli dożyć do pierwszego, bo większość czasu zabiera wam hejtowanie ludzi i zjawisk, o których nie macie pojęcia bo was nie interesują. Gratuluję logiki.

@Haters gonna hate.
Ze szkoły, spoko - zawstydziłeś mnie i poniżyłeś niezmiernie U Ciebie na wsi rozumiem chodzenie do szkoły to obciach tak? (Edukację już zakończyłem tak swoją drogą i nie muszę ukrywać wieku).

Ani w pierwszą, ani w drugą historię nie wierzę. Akurat spora większość kibiców, a nawet nie tylko kibiców tylko zwykłych "osiedlowców" czy "blokersów" (jak wolisz) to ludzie z JAKIMIŚ zasadami (często gęsto chuja wartymi ale jednak). Każdy taki łeb, może tylko łachy, które przyzwyczaiły się do komputerka, zna zasadę powszechnie przyjętą, że typa z laską się nie rusza, chyba że sam się będzie upierał aby dostać łomot.
Jednak jak ma się niefarta na ulicy to "i palec w nosie można złamać".

Co do drugiej "historyjki", sam na sylwestra piłem z Lechitami (a jestem z Warszawy), nie ukrywałem swojego pochodzenia bynajmniej i jeżdżę tam pochlać od czasu do czasu. Nigdy się nie zdarzyło aby Warszawiaka w barwach zostawili w spokoju. Nie ma takiej kurwa siły na tym świecie, która by ich powstrzymała. Ja mam spokój bo zachowuję się tak jak mnie nauczono w latach 90 na stadionie, że teren obcego klubu poza dniem meczowym swojej drużyny trzeba szanować i nie wolno nosić barw.
Jak chcesz się zabić to rzucasz się pod pociąg, kto wtedy jest winny? Pociąg czy maszynista?

Pierdolicie bez ładu i składu, naprawdę. Zero argumentów dlaczego tak a nie inaczej. Podaliście przykłady wyjęte z dupy. To tak jakbym podał przykład kierowcy, który jebnął w pieszego i nazwał wszystkich kierowców bandytami. Nie chodzi o to, że kibice są super zajebiści jako całość, chodzi o to, aby nie przyrównywać kilku posranych kretynów, z resztą prawdziwych fanatyków-kiboli, którzy zajęci są dopingiem, działalnością na rzecz klubu, akcjami charytatywnymi itp.

I normalnie nie mogę się powstrzymać...
@oroboros
Tak inteligencie, dlatego kibice z piłki nożnej chodzą także na koszykówkę, rugby, hokeja itp. Wskocz do śmietnika i udawaj, że Cię nie ma, oddasz przysługę społeczeństwu.
Zgłoś
Gus 2013-01-11, 6:17 3
No cóż, to fakt że przyjeby <30 lat łażą po miastach w barwach i klepią losowych kompletnie nie związanych z tym sportem ludzi był, jest i póki co będzie prawdziwy, do czego zaraz wrócę. Ktoś wcześniej wspomniał, że prawdziwe kibicowanie to lojalność i pomoc klubowi. OK, ja sie zgadzam i mimo, że kompletnie mi nie po drodze z waszą pasją, to (teoretycznie) przyklaskuje takiej pasji, bo nic innego tak nie uczy pokory jak bezwzględna lojalność wobec *tu wstaw adekwatną nazwę* (czy to porażka czy wygrana).

Odstawmy teorię. W praktyce jest tak, że chuja robicie, a nie pomagacie (prawdziwi kibice), bo jeżeli nie potraficie oddzielić jednostek i zdusić działalność (a raczej grup) przyjebów, którzy napierdalają losowych ludzi lub rozkurwiają kawał miasta etc., to bardziej szkodzicie wizerunkowi i samemu klubowi niż mu pomagacie (a wręcz przyklaskujecie idei). To w waszym interesie powinna być działalność na poprawę wizerunku, a nie wystawianie jednego typka, który ma coś jednak na sumieniu cięższego, sam jeden nic nie wskóra (bohater w/w filmu). Ustawki ? W to mi graj, byleby to było poza "postronnymi" i centrami miast.

Na zakończenie - błagam, przestańcie pierdolić farmazony o "ostatnich i jedynych wojownikach-patriotach" bo obecnie zdecydowana większość nawet nie miała szans "Zetki" odbębnić. W ten sposób jedynie autystycznie odcinacie się od rzeczywistości i w kącie swojego pokoju wmawiacie sobie, że jesteście "elytą" i tak, wiem, że niektóre kibicowskie inicjatywy wspierają swoich "braci", sieroty, biedne rodziny, czy wspomniany Bambusoland, ale to kropla w morzu potrzeb na poprawę wizerunku.
Zgłoś
Robercik72 2013-01-11, 7:08 1
Rozjebał mnie tekst na pasku>PROWADZĄCY DOPING KIBICÓW WARSZAWSKIEJ LEGII<
Nawet Ci szmaciarze w TV boja sie nazwac sprawe po imieniu,że to przywódca kiboli.
Tchórze jebani!!!!!!!!!!!
Zgłoś
zenither119 2013-01-11, 7:19 4
@Gus
Sorry ale w czym Ci mamy pomóc? Z jednej strony żąda się od kibiców poszanowania prawa a z drugiej mamy wybierać między sobą "milicję" i prowadzić zakrojone na szeroką skalę działania operacyjne prowadzące do rozpoznania i pojmania sprawców rozjebania śmietnika na ulicy X w mieście Y? Nie jesteśmy od tego aby wyłapywać łebków. Na stadion tak samo jak na basen może pójść każdy. Każdy ma swój mózg i wie gdzie i po co idzie. Ja tak samo jak 90% kibiców idę na stadion dopingować, a nie patrzeć jak kto jest ubrany, czym się zajmuje w życiu albo co akurat odpierdala. No pomyśl. Są te niby supernowoczesne stadiony, monitoring taki, że podłubać w nosie nie można, trzepanie na bramkach jak w stanach po zamachu na WTC... Skoro te środki nie wystarczają aby z tłumu wyłowić jednego czy drugiego gringo to ja nie wiem co pomoże.

I tak szczerze mówimy o chuliganach, ale kiedy ostatnio była jakaś porządna zadyma na stadionie np? Jak ktoś wyjedzie z Bydgoszczą to nawet go nie wyśmieję tylko zapalę znicz na grobie jego intelektu. Poza stadionem kibice przestają istnieć, a stają się kowalskim albo łbem bez mózgu piorącym ludzi aby odreagować trudne dzieciństwo. Jakby Osama założył barwy Arki Gdynia to w Szczecinie zamkną stadion - taka głupawa logika rządu i reszty kretynów, którzy im przyklaskują. Ostatnio (od kilku lat) stadiony stały się naprawdę cywilizowane, co innego 10 czy 20 lat temu a mimo wszystko ciśnie się na kiboli (wszystkich) a matka madzi chodzi sobie i robi sesje zdjęciowe . Paranoja.

"Na zakończenie - błagam, przestańcie pierdolić farmazony o "ostatnich i jedynych wojownikach-patriotach" bo obecnie zdecydowana większość nawet nie miała szans "Zetki" odbębnić."

Jeżeli to jest wykładnia patriotyzmu to spoko
Jak można nie czuć się patriotą widząc flagi na euro na samochodach, balkonach itp., które potem zostały schowane do szafy jak tylko 11 listopada wypadł i w zdecydowanej większości ludzi, którzy uczcili jakoś tą rocznicę jak i wiele innych są kibice.

I przepraszam, czemu miałaby służyć jakaś akcja promocyjna dla ocieplenia wizerunku? Kibice to nie partia polityczna, nie muszą robić nic pod publikę. Jawnie krytykowana jest tylko i wyłącznie niesprawiedliwość przedstawiania charakterystyki przeciętnego kibola albo wyłapywanie wybryków jednostek lub ludzi z przed 10 lat i wpisywania ich na konto wszystkich ludzi, którzy czują się związani z jakimś klubem. Jak mają mówić źle, niech mówią, jak mają mówić dobrze, niech im będzie - ale kłamstwo i manipulowanie faktami to lekkie przegięcie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem