Weżcie to co mówi pod rozwagę
W gwoli ścisłości darujcie sobie komentarze że jestem legionistą,działam w Cracovii więc bliżej mi do Polonii ale naginania prawdy i generalizowania nie znoszę !
I przepraszam, czemu miałaby służyć jakaś akcja promocyjna dla ocieplenia wizerunku? Kibice to nie partia polityczna, nie muszą robić nic pod publikę.
Jak można nie czuć się patriotą widząc flagi na euro na samochodach, balkonach itp., które potem zostały schowane do szafy jak tylko 11 listopada wypadł
W gwoli ścisłości darujcie sobie komentarze że jestem legionistą,działam w Cracovii więc bliżej mi do Polonii ale naginania prawdy i generalizowania nie znoszę !
prowadzić zakrojone na szeroką skalę działania operacyjne prowadzące do rozpoznania i pojmania sprawców rozj***nia śmietnika na ulicy X w mieście Y
Nie jesteśmy od tego aby wyłapywać łebków. Na stadion tak samo jak na basen może pójść każdy. Każdy ma swój mózg i wie gdzie i po co idzie. Ja tak samo jak 90% kibiców idę na stadion dopingować, a nie patrzeć jak kto jest ubrany, czym się zajmuje w życiu albo co akurat odpie**ala. No pomyśl. Są te niby supernowoczesne stadiony, monitoring taki, że podłubać w nosie nie można, trzepanie na bramkach jak w stanach po zamachu na WTC... Skoro te środki nie wystarczają aby z tłumu wyłowić jednego czy drugiego gringo to ja nie wiem co pomoże.
Jeżeli to jest wykładnia patriotyzmu to spoko
Jak można nie czuć się patriotą widząc flagi na euro na samochodach, balkonach itp., które potem zostały schowane do szafy jak tylko 11 listopada wypadł i w zdecydowanej większości ludzi, którzy uczcili jakoś tą rocznicę jak i wiele innych są kibice.