Weżcie to co mówi pod rozwagę
W gwoli ścisłości darujcie sobie komentarze że jestem legionistą,działam w Cracovii więc bliżej mi do Polonii ale naginania prawdy i generalizowania nie znoszę !
Przecież połowa baranów nawet nie jest w stanie zrozumieć co on mówi. Boli tych właśnie baranów że kibic jest od nich 10 razy mądrzejszy, a przecież w tvn mówili że kibice to bandyci.
no juz nawet ten staruch z tego co slyszalem zajebal dziennikarzowi to wielka afera byla. jakby kilku chuliganow najebalo grupe dresikow co sie zachowac nie potrafia to juz widze wasz placz, ze znecaja sie i wyzywaja na niewinnych.
a swoja droga zabawne u takich kasztanow jak wy jest to, ze jak widzicie grupe lysych osob w dresach, ktorzy sie agresywnie zachowuja, to od razu mowicie "oho, kibole" mimo, ze 3/4 nich nigdy na meczu nie bylo. ale do tych waszych opisow pasuja idealnie. to jest tak zwana patologia, ktora wystepuje wszedzie, tym bardziej w naszym kraju. i wystepowalaby nawet gdyby nie istnialo cos takiego jak kibicowanie i pilka nozna
Dzięki panom z "ligi ortalionowej"
w trakcie jakichkolwiek akcji wojennych, mielibyśmy porozpierdalane samochody, okradzione wszystkie sklepy i całkowicie poniszczone mienie publiczne, po ta pierdolona dzicz z której jesteś taki dumny, kompletnie czułaby się bezkarna i rozkradała co się da.
Do niczego się nie nadajecie, jesteście niedorobionymi mięczakami siedzącymi po MC Donaldach.
A na koniec Policja po cichu przyznaje że mają bekę z takich jak Wy, bo wystarczy tupnąć i robicie w spodnie, a z kibicami to przynajmniej trochę sobie potrenują.
Pięknie piszecie, ale jak organizujemy jakiekolwiek demonstracje to wszyscy ściskają pizdy ze strachu a kibice idą.
Taa.. masz mózg przeżarty przez chore idee.
Policja sobie może potrenować napierdalając kibiców? Nie widzisz co piszesz, czy jesteś tak bardzo zapatrzony w legiony ortalionu?