wymierza sprawiedliwość za parkowanie na chodniku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja tak samo robie zawsze jak jakiś kutas zablokuje całkowicie chodnik
parkowanie na chodniku jest chujowe ale często zawistne stare kurwy mają 2metry szerokości ale nie, muszą jebnąć w lusterko albo właśnie porysować.
tak samo pierdolnięte są matki z wózkami, wydaje im się, że powinni pozamykać ulice bo one wyłażą na spacer z bachorem
tak samo pierdolnięte są matki z wózkami, wydaje im się, że powinni pozamykać ulice bo one wyłażą na spacer z bachorem
@up
oj już nie płacz jak dzidzia, to tylko lakier
oj już nie płacz jak dzidzia, to tylko lakier
ale jakby tą krowę zięć gdzieś podwoził, to by kazała zaparkować jak najbliżej wejścia, nie wykluczone, że i właśnie na chodniku
co za pojebane istoty
co za pojebane istoty
@up @up
Jak zostaną dwa metry żeby przejść, to nikt nie będzie rysował lub urywał lusterek! Poza tym pokaż mi chodniki o takiej szerokości zeby po zaparkowaniu auta było jeszcze 2 metry dla pieszych.
Jak zostaną dwa metry żeby przejść, to nikt nie będzie rysował lub urywał lusterek! Poza tym pokaż mi chodniki o takiej szerokości zeby po zaparkowaniu auta było jeszcze 2 metry dla pieszych.
Wg. przepisów można parkować na chodniku ale trzeba zostawić conajmniej 1.5m szerokości dla pieszych więc średnio wierze penerq ,że ktoś porysuje mając 2 metry.
Mi chodzi o sytuacje ,że zostawia ci jakiś kutas 30-50cm gdzie już np. wózek dziecięcy nie przejdzie przez to.
Mi chodzi o sytuacje ,że zostawia ci jakiś kutas 30-50cm gdzie już np. wózek dziecięcy nie przejdzie przez to.
łysa_pała napisał/a:
Jak zostaną dwa metry żeby przejść, to nikt nie będzie rysował lub urywał lusterek!
dawno w polsce nie byłeś miłej pracy
serio muszę tłumaczyć, że pisząc 2 metry chodziło mi o to, ze spokojnie przejdzie tłusta stara kurwa z zakupami?
może to jakiś fetysz? lubią ocierać się o samochody...
[zawistna polska kurwa bez samochodu]No i dobrze zrobila. Ja na ulicy nie stoje i nie blokuje ruchu.[/zawistna polska kurwa bez samochodu]
to się dzwoni na policję i gościu dostaje mandat a nie 500zł malowanie drzwi (żeby tylko) i strata wartości samochodu.., stara kurwa bez szkoły!
@up
Tyko mandat niczego go nie nauczy a taka ryska być może aczkolwiek nie wszystkich
Tyko mandat niczego go nie nauczy a taka ryska być może aczkolwiek nie wszystkich
ile razy sam miałem problem, aby przejechać z wózkiem z dzieckiem bo jakaś jebana kurwa ustawiła samochód na środku przejścia lub w poprzek na chodniku i wtedy chciało się wyciągnąć klucz. Sam jestem kierowcą i jeśli nie mam gdzie zaparkować jadę dalej, aż znajdę miejsce.
A co do pierdolniętych matek Pener mam nadzieję, że piszesz o tych co wyjeżdżają wózkiem na jezdnię nie patrząc czy coś jedzie, a nie uogólniasz. PS. chyba nie masz dzieci
A co do pierdolniętych matek Pener mam nadzieję, że piszesz o tych co wyjeżdżają wózkiem na jezdnię nie patrząc czy coś jedzie, a nie uogólniasz. PS. chyba nie masz dzieci
Nieważne czy po tym chodniku idzie stara tłusta kurwa, młoda kurwa z bachorem w wózku, chuda kurwa bez bachora, czy jakiś kutas z zakupami. Chodnik to nie parking, a dopóki się buce nie nauczą respektować praw pieszych, dopóty będą mieli rysunki na swoich brykach. Amen
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów