już wiadomo dlaczego Johnny jest taki "pojebany"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od razu pojebany, pozytywny jest chłop... Przynajmniej przed śmiercią powie że się nie nudził
głupio się oglada nic nie rozumiejąc
nie ma ludzi normalnych, sa tylko mniej i bardziej popierdoleni ;P
dla nie "łukuf" ,
chodzi o to , że :
Gdy Johnny był małym Johnem , zasną sobie na wersalce i w pewnym momencie poczuł , że coś przemskneło po jego wargach , było ciepłe.. długiie .. i okrągłe , gdy otworzył oczy spostrzegł swojego ojca zapinającego rozporek i jak się potem okazało , nie był to penis a parówka od hot doga podgrzewana w mikrofali przez 10 sekund ,,, hehehe ,
(ale nigdy się nie dowie czy to naprawde był hot dog , czy też nie ..)
chodzi o to , że :
Gdy Johnny był małym Johnem , zasną sobie na wersalce i w pewnym momencie poczuł , że coś przemskneło po jego wargach , było ciepłe.. długiie .. i okrągłe , gdy otworzył oczy spostrzegł swojego ojca zapinającego rozporek i jak się potem okazało , nie był to penis a parówka od hot doga podgrzewana w mikrofali przez 10 sekund ,,, hehehe ,
(ale nigdy się nie dowie czy to naprawde był hot dog , czy też nie ..)
To ja zrobie krotkie tlumaczenie dla analfabetów
Chodzi o to, ze Johnny kimał sobie na kanapie w pozycji siedzącej. Obudzilo go smyranie po ustach. Kiedy otworzył oczy jego ojciec wlasnie zapinał rozporek. Dla lepszego efektu, parówka, którą go pomiział była podgrzana w mikrofalowce 10s.
Edit: @up kurwa ubiegles mnie
Chodzi o to, ze Johnny kimał sobie na kanapie w pozycji siedzącej. Obudzilo go smyranie po ustach. Kiedy otworzył oczy jego ojciec wlasnie zapinał rozporek. Dla lepszego efektu, parówka, którą go pomiział była podgrzana w mikrofalowce 10s.
Edit: @up kurwa ubiegles mnie
Chciałbym jedynie nadmienić iż nie każdy użytkownik tego portalu operuje językiem angielskim równie biegle co swoim ojczystym, więc mogę śmiało wyciągnąć z tego dwa wnioski:
1. Przetłumaczenie krótkich filmików na język polski byłoby wielce wskazane a w innych przypadkach wystarczyłoby streszczenie w dwóch-trzech zdaniach
2. obrażanie innych użytkowników za mniejsze zdolności lingwistyczne jest mało kulturalne
PS Ja także aprobuję naukę języka angielskiego.
Pozdrawiam.
1. Przetłumaczenie krótkich filmików na język polski byłoby wielce wskazane a w innych przypadkach wystarczyłoby streszczenie w dwóch-trzech zdaniach
2. obrażanie innych użytkowników za mniejsze zdolności lingwistyczne jest mało kulturalne
PS Ja także aprobuję naukę języka angielskiego.
Pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów