📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda, że to nie Singapur. 5tyś dolców za byle papierek to za taki kosz stary chuj dawałby dupy nawet po śmierci nekrofilom żeby spłacić.
Niby kacapski stary chuj, ale ustawką śmierdzi na kilometr, bo akurat w tym posranym kraju, chciałoby się komuś filmować dziadka, który sobie idzie, a za chwilę jakimś cudownym sposobem robi syf na ulicy. Za czysty i w miarę ubrany, nie jak większość tamtejszych obsranych i zachlanych pojebańców..
Chyba ruski za dużo naoglądali się Jackass, bo tam to nawet specjalnie przebierają się za staruchów, żeby trollować przechodniów.
Chyba ruski za dużo naoglądali się Jackass, bo tam to nawet specjalnie przebierają się za staruchów, żeby trollować przechodniów.
Zulu-Gula napisał/a:
Niby kacapski stary chuj, ale ustawką śmierdzi na kilometr, bo akurat w tym posranym kraju, chciałoby się komuś filmować dziadka, który sobie idzie, a za chwilę jakimś cudownym sposobem robi syf na ulicy. Za czysty i w miarę ubrany, nie jak większość tamtejszych obsranych i zachlanych pojebańców..
Dziad zaczął odpierdalać to ktoś kto być może ma już doświadczenie szybko odpalił kamerkę, w ajfonach i pewnie innych fonach masz ikonkę dosłownie pod paluchem żeby szybko odpalić aparat i już możesz nagrywać
Jednak ta obecna "społeczność" to są ci powiem imbecyle bez szkoły
Nagrywany staruszek jest od samego początku i każdy łyka jak pelikan tę ustawkę 😅
Nagrywany staruszek jest od samego początku i każdy łyka jak pelikan tę ustawkę 😅
Stary chuj do dołu z wapnem go
miejski kibol na emeryturze
Wgl to on idzie po drodze dla niewidomych i tam stoi śmietnik. Ale fake jak ch.
W sam raz do uśpienia.
Przynajmniej nie pedał. Chyba… jak tak, to do gazu z innymi pedałami.
brawo dla dziadka hehe
PS ogromny chuj w dupe lewackiemu szambu w tym kraju i na calym zachodzie
PS ogromny chuj w dupe lewackiemu szambu w tym kraju i na calym zachodzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów