I tak tu się żyje powolutku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
I tak tu się żyje powolutku
motyw niby fajny ale na chuj sie tania berbelucha balantyna chwali to ni chuja nie pojmuje...
Pepperoni napisał/a:
motyw niby fajny ale na chuj sie tania berbelucha balantyna chwali to ni chuja nie pojmuje...
bo to stary film jest, a wtedy to był prima sort
ten kretyn jest upośledzony - nie karmi się dzikich zwierząt, ten bociek przez niego nie odleci do ciepłych krajów bo będzie myślał że ma u tego zjeba voucher na nielimitowane jadło do końca życia i padnie w zimę
stopwar napisał/a:
Zapewne napisałeś "jebać peło" to są cztery litery. Uprzedzam pis mam w tym samym miejscu gdzie peło i dużymi krokami zbliża się tam konfederacja i cała reszta.
I cyk skręt flaków czy coś podobnego od karmienia boczkiem czy innym gównem zapewne jeszcze słonym.
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Zapewne napisałeś "jebać peło" to są cztery litery. Uprzedzam pis mam w tym samym miejscu gdzie peło i dużymi krokami zbliża się tam konfederacja i cała reszta.
Jbać TVN tam jest.
Na żaby już nie pójdzie. Od boczku to może odjebac naplecy
Bardzo dobrze, trzeba dbać o nasze bociany bo kurwy pustynne je zabijają dla pokazania swojej męskości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów