📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeden wykolejony dobiera się do drugiego wykolejeńca, ale jednak rozumiem i słuszna lepa. Nikt nie ma prawa obłapiać randomowych ludzi za przyrodzenie.
Veni_Vidi zaczynam się niepokoić o Ciebie, dość często wrzucasz filmiki z pedałami specjalnie szukasz takiego kontentu? czy jesteś jakoś blisko takich społeczności? 🙂 pytam serio bez złośliwośći 🙂
Stary tylko patrzał czy przed czy już po zabiegu przerabiania chuja na waginę.
pazuzu napisał/a:
Veni_Vidi zaczynam się niepokoić o Ciebie, dość często wrzucasz filmiki z pedałami specjalnie szukasz takiego kontentu? czy jesteś jakoś blisko takich społeczności? 🙂 pytam serio bez złośliwośći 🙂
Nie mam problemu ze swoją seksualnością, nie interesuje mnie kto z kim się jebie po kątach bo ja za nich nie płacę.
argen64 napisał/a:
To co to za gej, który się nie dał chłopu chwycić za fiuta
Oszukaniec kurwa jebany
Veni_Vidi napisał/a:
Nie mam problemu ze swoją seksualnością, nie interesuje mnie kto z kim się jebie po kątach bo ja za nich nie płacę.
luz, a co masz na myśli że za nich nie płacisz?
pazuzu napisał/a:
luz, a co masz na myśli że za nich nie płacisz?
Ja nikomu życia nie układam, bo mam swoje.
Dostać w ryj od geja, może jedynie drugi gej
nikt mi nie wmówi że te pedały są normalne takich powinni eliminować ze społeczeństwa i zamykać w klatkach
Pocieszające jest to że materiał genetyczny tych ciot zostaje w dupach ich ciotowatych kolegów, i gówno z tego będzie.
Mariusz napisał/a:
Pocieszające jest to że materiał genetyczny tych ciot zostaje w dupach ich ciotowatych kolegów, i gówno z tego będzie.
No niestety nie zawsze tak jest, bo te pojebane pedryle wynajmują surogatki. Mój kolego kiedyś poznał taką szmatę, która uwodziła już kilka homo bachorów po 50 tys. za łeb.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów