📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
I gdzie jest ten pojeb od sekt Nowak, kiedy takie gówno zalewa Polskę?
Fajna piesn zespolu Butelka z Torunia , bardzo mila kapela. Warto zwrocic uwage na garderobe itp
Najbardziej podoba misie kawalek " Politycy ida do piekla" oraz "Dyktator" i wiele wiele innych nie wspomnianych . Wrzucam utwor "Radio dla polakow" bo odpowiada tematycznie. Ave
Niech płaci czerwona hołota"
"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
Najbardziej podoba misie kawalek " Politycy ida do piekla" oraz "Dyktator" i wiele wiele innych nie wspomnianych . Wrzucam utwor "Radio dla polakow" bo odpowiada tematycznie. Ave
Skoro jest miejsce w kraju na urbanowe 'Nie" albo 'Fakty i mity' to dla czego ma nie być na 'RM' albo Trwam? Napewno nie robią większej wody z mózgu niż TVN i Wybiórcza. Banda pierdolonych postępaków, żyjcie sobie w tej waszej ułudzie, że jak pobluzgacie na tych dziadków to jesteście lepsi bo nowocześniejsi...
Takiego dziada to za ryj i w pizdu do maszynki do mielenia mięsa
sam jestem praktykującym katolikiem i wstyd mi za tych fanatycznych i podających się za"katolików" ludzi.
Temat pod spodem idealnie przedstawia sposób radzenia sobie z tymi pniami.
przez takich jak wyżej kościół aby traci wiernych, bo katolik jest teraz widziany głównie jako słuchacz o. rydzyka.
są katolicy i katole
przez takich jak wyżej kościół aby traci wiernych, bo katolik jest teraz widziany głównie jako słuchacz o. rydzyka.
mateuni007 napisał/a:
Przeciez Jezus był żydem, ja juz nie wiem w co Ci sluchacze wierza
Był żydem, który w większości nie zgadzał się z żydami, i to pokazało, jak żydzi traktują kogoś, kto im się sprzeciwia.
odpalic aim bota zabic 25 puscic M.O.A.B.'a i pozamiatane
mateuni007 napisał/a:
Przeciez Jezus był żydem, ja juz nie wiem w co Ci sluchacze wierza
przepraszam za dubla... ale z tym o żydach też sie zgadzam.. ale inteligencji żydom nie odmówie. niełatwo jest rządzić najpotężniejszym krajem świata będąc 7,5 mln krajem.
żałuję, że Anders Breivik nie urządził sobie poligonu właśnie tam?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów