📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to ma być? U mnie w pubie w kiblu, to żywe laski loda robią, nie jakieś z ekranu.
U ciebie w pubie to musisz robić laskę takim sztukom jak ta na samym końcu.
W waszych pubach to by poszczali te ekrany..
Koleś 1:34 rozjebał system... wyobraźnia się zagalopowała
tylko stary hipis poszedł do kibla, bo naprawdę chciało mu się lać, a reszta lubi się chyba potrzymać za puloka
lepiej jakby odważniejsze te filmiki były nie jeden by zmarszczyl
ten dziadek co pierwszy jest pokazany jako sikający zajebisty szach mat zrobił ;D
We Lwowie jest taki lokal, w którym w kiblu leje się na plexi, pod którą umieszczone są telewizory. Byłem tam podczas meczu eliminacji do EURO. Wchodzisz, zaczynasz szczać, akcja się rozkręca a ty stoisz z kutasem w ręku co by nie stracić ułamka sekundy jak chłopaki napierają na bramkę. KABARET
Szczysz czy fapisz
Kurwa, nikt jeszcze nie zauważył, że zainstalowali kamery w KIBLU? Inwigilacja pełną gębą.
raper900 napisał/a:
Kurwa, nikt jeszcze nie zauważył, że zainstalowali kamery w KIBLU? Inwigilacja pełną gębą.
Nie, nikt chyba nie zauważył.. Ja sam myślałem, że to wszystko nakręcone było kafelkami..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów