Fajna praca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za robotę na kutrze łowiącym kraby dają, według różnych źródeł, 700-1000 funtów tygodniowo. Ale robota kurewsko niebezpieczna, trzeba mieć w chuj siły, zajebistą kondycję i jaja ze stali.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Trudno powiedzieć. Mieszkasz na statku, jesz na statku, przez ileś tam miesięcy nawet grosza nie wydasz, bo na statku nie masz sklepów. Wracasz po powiedzmy 3 miesiącach i masz 12 000 funtów, czyli prawie 60 000zł.
Jakby mi powiedzieli, że w następnym sezonie jest taka robota, to w tym momencie odstawiam piwo i MJ, zaczynam trenować i na sezon jestem w formie.
"Get rich or die trying".
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Jakby mi powiedzieli, że w następnym sezonie jest taka robota, to w tym momencie odstawiam piwo i MJ, zaczynam trenować i na sezon jestem w formie.
"Get rich or die trying".
Piwko dla gości za spokój i opanowanie, ja już dawno posrałbym się z przerażenia
mają silniki diesla i wycieraczki na mostku nawet żadna atrakcja, przy nieco mniejszych falach kutry rybackie przerobione na statki wycieczkowe w morze z Ustki wychodzą po czym stery dostają kilkuletnie dzieci.
przy 8 w skali Beauforta płynąłem na naszym szkoleniowym dwumasztowcu (Warszawska Nike) na żaglach(przyznaję zrefowanych deko ). Cała noc kilka kilometrów zrobiliśmy aż się o 5 rano kapitan zlitował i włączył silnik. Pokład zarzygany, my nieziemsko zmęczeni i świadomi przeżycia przygody, której nie zapomnimy nigdy.
przy 8 w skali Beauforta płynąłem na naszym szkoleniowym dwumasztowcu (Warszawska Nike) na żaglach(przyznaję zrefowanych deko ). Cała noc kilka kilometrów zrobiliśmy aż się o 5 rano kapitan zlitował i włączył silnik. Pokład zarzygany, my nieziemsko zmęczeni i świadomi przeżycia przygody, której nie zapomnimy nigdy.
dam przepustke na głowną
Wszystko chuj.
Nie nie błoje się
Kozar napisał/a:
Ja tam widzę tylko łodzie lub okręty, statków nie zauważyłem.
W 43 sekundzie jest statek, nie jestem specjalistą, ale na 80% offshore (stwierdzam po charakterystycznej budowie), więc może jednak warto się przyjrzeć następnym razem.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów