Fajna praca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Uczeń z nożem
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za robotę na kutrze łowiącym kraby dają, według różnych źródeł, 700-1000 funtów tygodniowo. Ale robota kurewsko niebezpieczna, trzeba mieć w chuj siły, zajebistą kondycję i jaja ze stali.
Trudno powiedzieć. Mieszkasz na statku, jesz na statku, przez ileś tam miesięcy nawet grosza nie wydasz, bo na statku nie masz sklepów. Wracasz po powiedzmy 3 miesiącach i masz 12 000 funtów, czyli prawie 60 000zł.
Jakby mi powiedzieli, że w następnym sezonie jest taka robota, to w tym momencie odstawiam piwo i MJ, zaczynam trenować i na sezon jestem w formie.
"Get rich or die trying".
Jakby mi powiedzieli, że w następnym sezonie jest taka robota, to w tym momencie odstawiam piwo i MJ, zaczynam trenować i na sezon jestem w formie.
"Get rich or die trying".
Piwko dla gości za spokój i opanowanie, ja już dawno posrałbym się z przerażenia
mają silniki diesla i wycieraczki na mostku nawet żadna atrakcja, przy nieco mniejszych falach kutry rybackie przerobione na statki wycieczkowe w morze z Ustki wychodzą po czym stery dostają kilkuletnie dzieci.
przy 8 w skali Beauforta płynąłem na naszym szkoleniowym dwumasztowcu (Warszawska Nike) na żaglach(przyznaję zrefowanych deko ). Cała noc kilka kilometrów zrobiliśmy aż się o 5 rano kapitan zlitował i włączył silnik. Pokład zarzygany, my nieziemsko zmęczeni i świadomi przeżycia przygody, której nie zapomnimy nigdy.
przy 8 w skali Beauforta płynąłem na naszym szkoleniowym dwumasztowcu (Warszawska Nike) na żaglach(przyznaję zrefowanych deko ). Cała noc kilka kilometrów zrobiliśmy aż się o 5 rano kapitan zlitował i włączył silnik. Pokład zarzygany, my nieziemsko zmęczeni i świadomi przeżycia przygody, której nie zapomnimy nigdy.
dam przepustke na głowną
Za żeglugę zawsze piwo... Piwo? Butlę rumu! Ehh... Joł hoł i butelka rumu!
Płynąłem raz w niewiele mniejszym sztormie. Jeśli mam być szczery, to w czasie tej podróży się zesrałem chyba stokrotnie.
Za 3,5 roku coś takiego mnie czeka Męski, odpowiedzialny, czasami niebezpieczny zawód i to lubię.
Kozar napisał/a:
Ja tam widzę tylko łodzie lub okręty, statków nie zauważyłem.
W 43 sekundzie jest statek, nie jestem specjalistą, ale na 80% offshore (stwierdzam po charakterystycznej budowie), więc może jednak warto się przyjrzeć następnym razem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów