Co najwyżej możesz próbować je fałszować, jednakże wobec niektórych nie powinno być wątpliwości, chyba, że jest się upośledzonym
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Skoro to z 18 roku to te proporcje obecnie są jeszcze bardziej nierówne.
Ja mam fajną kolekcje opisującą cały przebieg zdarzeń ale nie wiem czy mogę wstawić kilkanaście filmików w 1 poście bo chciałbym wszystko ładne opisać od a do z łącznie x i y.
Czy napisać własny osobny artykuł i wsadzić to do filmów dokumentalnych jak funkcjonuje patologia typu antifa i blackliesmatter i co z tego mają kryminaliści.
I jak patologia do łącza do jednych z tych grup by następnie palić sobie i inmmym zwykłęm cywilą domy wmawiajać że to prostes ku wolności odbierajać wolność tak na prawde innym.
Czy napisać własny osobny artykuł i wsadzić to do filmów dokumentalnych jak funkcjonuje patologia typu antifa i blackliesmatter i co z tego mają kryminaliści.
I jak patologia do łącza do jednych z tych grup by następnie palić sobie i inmmym zwykłęm cywilą domy wmawiajać że to prostes ku wolności odbierajać wolność tak na prawde innym.
Quassar napisał/a:
Ja mam fajną kolekcje opisującą cały przebieg zdarzeń ale nie wiem czy mogę wstawić kilkanaście filmików w 1 poście bo chciałbym wszystko ładne opisać od a do z łącznie x i y.
Rób osobny temat, nie czaj się. Ja z chęcią coś dłuższego przeczytam o tym co się dzieje. Nie za bardzo w tym siedzę a chciałbym wiedzieć co i jak.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów