Co prawda filmik długi bo aż 20 min ale warty obejrzenia. Facet mówi do rzeczy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W którym momencie ludzkość podjęła decyzję, żeby z ciężko pracujących ludzi dążących do sukcesu zmienić się w bandę idiotów do jebania w dupsko?
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Faktycznie.
Gościu mówi do "rzeczy", bo tak ciężkich debili, jak jego odbiorcy, trudno nazwać ludźmi...
Gościu mówi do "rzeczy", bo tak ciężkich debili, jak jego odbiorcy, trudno nazwać ludźmi...
@Up przykład pelikana bez mózgu, który wpierdoli do japy i połknie, każdą papkę którą zaserwują "prawe" media.
Ostatnie kilka zdań pasuje jak ulał do naszej polskiej rzeczywistości.
Serce boli jak się słucha jak skurwiła się cała "zachodnia" cywilizacja. Jak krzyk białych w Afryce jest przez nikogo nie słyszany i ignorowany.
Chciałbym, aby mój kraj był rządzony przez człowieka który zerwałby stosunki dyplomatyczne z tym postmandelowskim gównem i ogłosił, że każdy Afrykaner może liczyć na schronienie w Polsce. Takich imigrantów właśnie potrzebujemy, a nie cyganów, arabusów i czarnuchów.
Chciałbym, aby mój kraj był rządzony przez człowieka który zerwałby stosunki dyplomatyczne z tym postmandelowskim gównem i ogłosił, że każdy Afrykaner może liczyć na schronienie w Polsce. Takich imigrantów właśnie potrzebujemy, a nie cyganów, arabusów i czarnuchów.
Teledzynks, Facet podaje fakty i oficjalne statystyki które sam możesz znaleźć jak tylko będziesz chciał poszukać a ty obrażasz jego odbiorców.
Może zamiast tego sam byś podał kilka faktów wybielających Mandele a nie obrażał innych.
Wstydź się chuju bo to właśnie przez takich ignoranckich, niedoinformowanych ludzi świat schodzi na psy.
Więc prosze podważ choć jedno zdanie z filmiku i podaj źródła albo stul pysk i idź oglądaj telewizję.
Może zamiast tego sam byś podał kilka faktów wybielających Mandele a nie obrażał innych.
Wstydź się chuju bo to właśnie przez takich ignoranckich, niedoinformowanych ludzi świat schodzi na psy.
Więc prosze podważ choć jedno zdanie z filmiku i podaj źródła albo stul pysk i idź oglądaj telewizję.
Za odkłamywanie legendy tego niedorozwiniętego czarnucha zawsze piwko się należy
Biali ludzie to najlepsze co się przytrafiło murzynom. Przez jakąś chwilę byli niewolnikami ale potem nastąpił niespotykany nigdy w ich przypadku skok jakości życia. Wszystko co mają zawdzięczają białej cywilizacji. Bez nasz by dalej siedzieli w chatkach z własnego gówna tak jak 500, 1000, 2000 lat temu.
Największa beka jest z tego, jak wpajany on jest na Wiedzy o społeczeństwie, jako wielki wojownik o prawa człowieka, niesamowity człowiek, każdy maturzysta musi mieć na pamięc wykutą formułke o nim i jego wizerunek. Kurwa jak ja chciałbym już wyjebać z tej maszyny indoktrynacji zwanej u nas "Szkołą"
@gregirol
Filmu obejrzałem może 2 minuty bo mnie po prostu BRZYDZI sranie faktami z dupy. Nie mam ochoty tego słuchać, tym bardziej zaprzeczać tym banialukom. Raz: Maciarewicz też przedstawia tylko "fakty". Dwa: Gdyby w 90 wygrał Mazowiecki, to i na niego, po latach, nagle "cudownie odnalazły" by się teczki.
Więc sorry, ale dajesz się bujać youtubowym kaznodzieją dzieciaku.
Filmu obejrzałem może 2 minuty bo mnie po prostu BRZYDZI sranie faktami z dupy. Nie mam ochoty tego słuchać, tym bardziej zaprzeczać tym banialukom. Raz: Maciarewicz też przedstawia tylko "fakty". Dwa: Gdyby w 90 wygrał Mazowiecki, to i na niego, po latach, nagle "cudownie odnalazły" by się teczki.
Więc sorry, ale dajesz się bujać youtubowym kaznodzieją dzieciaku.
@Teledzynks
To zanim zaczniesz hejtować, weź kurwa wysłuchaj do końca, bo gość mówi o rzeczach i faktach, o których nawet w besztanych przez niego mediach słyszałem. O wzroście liczby morderstw i gwałtów, o morderstwach białych farmerów przez murzyńską swołocz, o ogólnym pogorszeniu ekonomii w tym "wyzwolonym" od białym kraju. Nie pochwalam byłego systemu, ale sytuacja przypomina powiedzenie "zamienił stryjek siekierkę na kijek", i kuźwa jako rządzący tym krajem, za tę sytuację odpowiada. Tak jak Wałęsy jedyną zasługą było, że "wlazł na jakiś murek" i był w odpowiednim miejscu, w odpowiednim czasie, bo kurwa człowieka światłego i lidera narodu to w nim nigdy nie było, dlatego też drugiej kadencji nie piastował. Ignorant kurwa się znalazł, co suche fakty i dane statystyczne nazywa "sraniem faktami z dupy", pożal się boże kurwa jego mać.
To zanim zaczniesz hejtować, weź kurwa wysłuchaj do końca, bo gość mówi o rzeczach i faktach, o których nawet w besztanych przez niego mediach słyszałem. O wzroście liczby morderstw i gwałtów, o morderstwach białych farmerów przez murzyńską swołocz, o ogólnym pogorszeniu ekonomii w tym "wyzwolonym" od białym kraju. Nie pochwalam byłego systemu, ale sytuacja przypomina powiedzenie "zamienił stryjek siekierkę na kijek", i kuźwa jako rządzący tym krajem, za tę sytuację odpowiada. Tak jak Wałęsy jedyną zasługą było, że "wlazł na jakiś murek" i był w odpowiednim miejscu, w odpowiednim czasie, bo kurwa człowieka światłego i lidera narodu to w nim nigdy nie było, dlatego też drugiej kadencji nie piastował. Ignorant kurwa się znalazł, co suche fakty i dane statystyczne nazywa "sraniem faktami z dupy", pożal się boże kurwa jego mać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów