wypadku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zastanawiałem się kto pierwszy da ten obrazek z mistrzów.. KURWA ! Chyba nie trudno usunąć to gówno w prawym dolnym rogu ? Dodajcie jeszcze komixxy i coś SwWeEtaŚnEeGooO to będzie w chuj zajebiście...
Dalione, chuj mnie obchodzi, znak wodny jest z mistrzow, ja znalazlem to jednak gdzie indziej. Mogłes sam wrzucić skoro znalazłeś wcześniej. A teraz nie pierdol juz farmazonów. Bo fakt, że cos pojawilo si ena mistrzach nie znaczy, że nie nadaje się na sadola...
Nie chciałem wrzucać i nie pierdole bo to się robi pomału wkurwiające jak niektórzy wrzucą coś z mistrzów albo z demotów i trafia na główną bo się dzieci nazłaziło. I nie twierdzę że coś co pojawiło się na mistrzów nie nadaje się na sadola , tylko piszę że zaraz zleci się 50 tysięcy trollów,neo i pro elo userów.
Cthulhu napisał/a:
Bo fakt, że cos pojawilo si ena mistrzach nie znaczy, że nie nadaje się na sadola...
Nie, nie nadaje się. Chujowe to do granic możliwości.
jak ktos ma duzo czasu to warto przeczytac a jak malo tak jak ja to nie warto
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów