Stephen Hawking scoverował wszystkim znany kawałek "The Meaning of Life" autorstwa Monty Python'a
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
g................6
2015-04-20, 9:23
O... skubany. Pytoniarze, już tacy staruszkowie.
S................k
2015-04-20, 11:19
Ekhm, a kto odpowiadał za odpowiedzialnego za tresurę łosia?
facet poza tym, że wymyśla teorie za c🤬ja nie do sprawdzenia doświadczalnie wyróżnia się jedynie stwardnieniem rozsianym. Jakim cudem jest to drugi (po Einsteinie) rozpoznawalny naukowiec na Ziemi?
sard
2015-04-20, 17:56
Wiecie czemu Stephen Hawking się ciągle debilnie uśmiecha?
Bo por🤬ał więcej niż wszyscy użytkownicy sadistica.
k................k
2015-04-20, 18:03
Dla nie których może być kaleką z syntezatorem casio zamiast mowy, ale ja tego człowieka kurewsko szanuje jako naukowca, za dystans do siebie, za skromność, i za olbrzymią wiedzę!
nowynick napisał/a:
facet poza tym, że wymyśla teorie za c🤬ja nie do sprawdzenia doświadczalnie wyróżnia się jedynie stwardnieniem rozsianym. Jakim cudem jest to drugi (po Einsteinie) rozpoznawalny naukowiec na Ziemi?
Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie
@up
On tych teorii nie wyssał sobie z palca ,tylko opracował na podstawie logicznych przesłanek.
Teorii Einstaina z której wynika że niemożliwe jest poruszanie się z prędkością światła też się nie da empirycznie zweryfikować.
k................z
2015-04-21, 16:33
nowynick napisał/a:
jeśli to jest dla ciebie drugi najbardziej rozpoznawalny naukowiec to gratuluje
i po c🤬j moje pieniądze idą na edukację takich ignorantów...
nowynick napisał/a:
Tak gwoli ścisłości, to nie stwardnieniem rozsianym, a stwardnieniem zanikowym bocznym (SLA / ALS / MND).
Nie, to nie to samo