Stephen Hawking scoverował wszystkim znany kawałek "The Meaning of Life" autorstwa Monty Python'a
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
O... skubany. Pytoniarze, już tacy staruszkowie.
facet poza tym, że wymyśla teorie za chuja nie do sprawdzenia doświadczalnie wyróżnia się jedynie stwardnieniem rozsianym. Jakim cudem jest to drugi (po Einsteinie) rozpoznawalny naukowiec na Ziemi?
Wiecie czemu Stephen Hawking się ciągle debilnie uśmiecha?
Bo poruchał więcej niż wszyscy użytkownicy sadistica.
Bo poruchał więcej niż wszyscy użytkownicy sadistica.
facet poza tym, że wymyśla teorie za chuja nie do sprawdzenia doświadczalnie wyróżnia się jedynie stwardnieniem rozsianym. Jakim cudem jest to drugi (po Einsteinie) rozpoznawalny naukowiec na Ziemi?
Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie
@up
On tych teorii nie wyssał sobie z palca ,tylko opracował na podstawie logicznych przesłanek.
Teorii Einstaina z której wynika że niemożliwe jest poruszanie się z prędkością światła też się nie da empirycznie zweryfikować.
On tych teorii nie wyssał sobie z palca ,tylko opracował na podstawie logicznych przesłanek.
Teorii Einstaina z której wynika że niemożliwe jest poruszanie się z prędkością światła też się nie da empirycznie zweryfikować.
nowynick napisał/a:
jeśli to jest dla ciebie drugi najbardziej rozpoznawalny naukowiec to gratuluje
i po chuj moje pieniądze idą na edukację takich ignorantów...
nowynick napisał/a:
Tak gwoli ścisłości, to nie stwardnieniem rozsianym, a stwardnieniem zanikowym bocznym (SLA / ALS / MND).
Nie, to nie to samo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów