📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zamiast nagrywać to zasadzić beżowej piździe kopa na jaja, ale do tego trzeba mieć jaja, a nie srajfona i chęć przypodobania się nastoletnim piździelcom na fejsie.
Potrawa ubogacająca:
“Dzicz Cielęca z Wody”
“Dzicz Cielęca z Wody”
Austriacki malarz się w grobie przewraca.
Wszyscy słusznie widzą od dawna, że to celowe niszczenie zachodnich państw ale w mojej ocenie nie dlatego, że zachód ma się skończyć, a dlatego, że te państwa będą się przeobrażać w nieco bardziej brutalne i autorytarne wersje. W historii już tak było choćby transformacja Cesarstwa Rosyjskiego w Rosję Bolszewicką lub upadek Niemiec Wiemarskich i na tych zgliszczach powstanie III Rzeszy.
AlbertoNihilo napisał/a:
Gdyby nie było filtrów to po kilku dniach miałbyś w tej wodzie syfu od groma a po tygodniu dodatkowo glony, więc filtrowanie działa jak należy.
Nie, po prostu dosypuje się nadmanganian potasu, sodę kaustyczną i troszkę chloru. .
AlbertoNihilo napisał/a:
Gdyby nie było filtrów to po kilku dniach miałbyś w tej wodzie syfu od groma a po tygodniu dodatkowo glony, więc filtrowanie działa jak należy.
Filtr jest tylko wstępny żeby pompy nie uszkodziło(liście lub większe odpadki) , nie ma w żadnej fontannie filtrów dokładnych , to mały obieg zamknięty , raz nalany chlor załatwia sprawę. Kompanie się w tym to debilizm i brak mózgu , co widać po czarnuchach
BambiPMT napisał/a:
Kurwa dałnie. To że się da kompać bo filtrowana, nie oznacza, że pitna.
Wyjaśnij mi DWIE sprawy, bo nie będę mógł usnąć wieczorem. Co to jest "dałnie"? I co to znaczy "kompać"? To coś związane z komputerem, kompotem a może z czymś innym? No i taki kwiatuszek z Francji. Kąpiel jakiejś polityk w Sekwanie miała udowodnić, że woda jest czysta i bezpieczna. Inne zdanie mieli ci, co pływali w tym syfie. Oni raczej nie pili tej wody z Sekwany. I kto tu jest Daunem?
To xhyba jest kara za te wszystkie wojny światowej
Dobrze wam tak macie szkopy przejebane
Dobrze wam tak macie szkopy przejebane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów