📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman, kurewskie zagranie zglaszać kolege z dołu za duplikat i dodawać jego material
[ Dodano: 2024-08-14, 06:52 ]
idioto, jestes w poczekalni, przepraszam
[ Dodano: 2024-08-14, 06:52 ]
idioto, jestes w poczekalni, przepraszam
Ale nie można go nazwać brudasem, myje się
W Krakowie na Placu Szczepańskim jest taka fontanna. Madki pluskają w niej bąbelki. Od czasu do czasu menelstwo się tam opłukuje. Ja tam nie wierzę w skuteczne filtrowanie tej wody w obiegu zamkniętym.
Juzwa napisał/a:
W Krakowie na Placu Szczepańskim jest taka fontanna. Madki pluskają w niej bąbelki. Od czasu do czasu menelstwo się tam opłukuje. Ja tam nie wierzę w skuteczne filtrowanie tej wody w obiegu zamkniętym.
Gdyby nie było filtrów to po kilku dniach miałbyś w tej wodzie syfu od groma a po tygodniu dodatkowo glony, więc filtrowanie działa jak należy.
AlbertoNihilo napisał/a:
filtrowanie działa jak należy.
Przeczytaj uważnie to co wcześniej napisałem. Wspomniałem o tym, że ta woda nie jest filtrowana?
Napiłbyś się tej "filtrowanej" wody? Przecież "filtrowanie działa jak należy"
Mówi się że te brudasy się nie myją, a tu proszę jaką inżynier toaletę odpierdolił
Burek13 napisał/a:
To kurestwo już powoli idzie w kierunku Polski
Z tego co obserwuje jeżdząc po Polsce - k raju z kartonu i ceraty . Rodowici biali brytole,szwedzi,niemcy i inni idioci co oddali swoje państwa czuja się u nas za dobrze lepiej jak przysłowiowe,,, u siebie '' i zaczynają bydłować i się panoszyć ,
Dobrze tym jebanym rasistom niemcom, że ich teraz murzyny ruchają i niszczą im kraj. Nasza rola niech się ograniczy do zabezpieczenia Polski przed tym lewackim obłędem.
Juzwa napisał/a:
Przeczytaj uważnie to co wcześniej napisałem. Wspomniałem o tym, że ta woda nie jest filtrowana?
Napiłbyś się tej "filtrowanej" wody? Przecież "filtrowanie działa jak należy"
Kurwa dałnie. To że się da kompać bo filtrowana, nie oznacza, że pitna.
On myśli, że to święta woda co sama tryska z ziemi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów