Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman, kurewskie zagranie zglaszać kolege z dołu za duplikat i dodawać jego material
[ Dodano: 2024-08-14, 06:52 ]
idioto, jestes w poczekalni, przepraszam
[ Dodano: 2024-08-14, 06:52 ]
idioto, jestes w poczekalni, przepraszam
W Krakowie na Placu Szczepańskim jest taka fontanna. Madki pluskają w niej bąbelki. Od czasu do czasu menelstwo się tam opłukuje. Ja tam nie wierzę w skuteczne filtrowanie tej wody w obiegu zamkniętym.

Juzwa napisał/a:
W Krakowie na Placu Szczepańskim jest taka fontanna. Madki pluskają w niej bąbelki. Od czasu do czasu menelstwo się tam opłukuje. Ja tam nie wierzę w skuteczne filtrowanie tej wody w obiegu zamkniętym.
Gdyby nie było filtrów to po kilku dniach miałbyś w tej wodzie syfu od groma a po tygodniu dodatkowo glony, więc filtrowanie działa jak należy.
AlbertoNihilo napisał/a:
filtrowanie działa jak należy.
Przeczytaj uważnie to co wcześniej napisałem. Wspomniałem o tym, że ta woda nie jest filtrowana?
Napiłbyś się tej "filtrowanej" wody? Przecież "filtrowanie działa jak należy"

Mówi się że te brudasy się nie myją, a tu proszę jaką inżynier toaletę odp🤬lił
Burek13 napisał/a:
To kurestwo już powoli idzie w kierunku Polski
Z tego co obserwuje jeżdząc po Polsce - k raju z kartonu i ceraty . Rodowici biali brytole,szwedzi,niemcy i inni idioci co oddali swoje państwa czuja się u nas za dobrze lepiej jak przysłowiowe,,, u siebie '' i zaczynają bydłować i się panoszyć ,
Dobrze tym j🤬ym rasistom niemcom, że ich teraz murzyny r🤬ają i niszczą im kraj. Nasza rola niech się ograniczy do zabezpieczenia Polski przed tym lewackim obłędem.
Juzwa napisał/a:
Przeczytaj uważnie to co wcześniej napisałem. Wspomniałem o tym, że ta woda nie jest filtrowana?
Napiłbyś się tej "filtrowanej" wody? Przecież "filtrowanie działa jak należy"
K🤬a dałnie. To że się da kompać bo filtrowana, nie oznacza, że pitna.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie