Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież on w Polsce jest od wyjścia z pierdla
Gdzieś ci uciekły 3 lata, huj zwiał.
Tylko nie pierdolony! to jest gość z klasą ,który pomógł ponad 2 tysiącom osób w Polsce, w różnych, głównie ciężkich sytuacjach. Napisz mu to na FB przecież ma oficjalny profil, potem wklej tu , zobaczymy jaki jesteś figo fafo, hojrak, i wielki fofo
widzę , że jesteś synem ubeka
No chyba Ty jesteś synem jakiś dwóch odklejenców. Zajmijcie się dzieciaki czymś pożytecznym a nie oglądaniem starego złodzieja, który wam opowiada głupoty
Patrzcie jakie ta kurwa atencyjna musi mieć plecy. Normalny koleś dostałby już dziesięć kwitów i wpierdol od atandy, a potem izolatka na rok, s ten sobie swobodnie morde wydziera na dyrektorke, jebane państwo z dykty
Tego śmiecia w kaftan i polaryzatorem PO jajach ,
Polaryzatorem to cię zrobiono.
Materiał stary z 2017, ale szkoda, że się chuj jebany nie wyhuśtał wtedy w celi. Niezrównoważony psychol. Służba więzienna strasznie pobłażliwa. Widać, że obsrane gacie mają. Gdyby to był zwykły luj, to by go natychmiast spałowali.
w rządzie obecnie więcej niezrównoważonych a tych pedałów nikt nie chuśta. ptfu
Materiał stary z 2017, ale szkoda, że się chuj jebany nie wyhuśtał wtedy w celi. Niezrównoważony psychol. Służba więzienna strasznie pobłażliwa. Widać, że obsrane gacie mają. Gdyby to był zwykły luj, to by go natychmiast spałowali.
u ktoś się za dużo filmów naoglądał albo tęskni za komuną xD
widzę , że jesteś synem ubeka
Nie, głupi fiucie. Tak pizde to sobie na swoją starą wydzieraj, jak ci stary fiuta z mordy wyjmie.
Szkoda, że Cie ruchać nikt nie chce. Co ja mówię nikt patykiem by Cię nie chciał ruszyć. Jakby Ci te rządowe kurwy zajebali matkę bo już nie chciałaś na nich robić to ciekawe czy ty byś była zrównoważona...
co wy pierdolicie znow nagrywa na yt i robi wały na akcje charytatywne i wygyrywanie bmw
Pojebało ci się z owsiakiem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów