Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za ten krzyk juz powinien na glebie lezec i zalowac, ze pomylal o darciu mordy. Pierdolony atencjusz,
Tylko nie pierdolony! to jest gość z klasą ,który pomógł ponad 2 tysiącom osób w Polsce, w różnych, głównie ciężkich sytuacjach. Napisz mu to na FB przecież ma oficjalny profil, potem wklej tu , zobaczymy jaki jesteś figo fafo, hojrak, i wielki fofo
Ciebie już by j***li w kakał, także zamknij mordę i idź spać, już dawno bajki na TVP się skończyły
Nie rozsmieszaj mnie leszczu
Tylko nie pie**olony! to jest gość z klasą ,który pomógł ponad 2 tysiącom osób w Polsce, w różnych, głównie ciężkich sytuacjach
Pierdolony atencjusz. I moze nawet 1 mln osob pomoc. Nie zmieni to tego ze jest atencjuszem z zachwiana psycha.
widzę , że jesteś synem ubeka
przestan patrzec w lustro
Tylko nie pierdolony! to jest gość z klasą ,który pomógł ponad 2 tysiącom osób w Polsce, w różnych, głównie ciężkich sytuacjach. Napisz mu to na FB przecież ma oficjalny profil, potem wklej tu , zobaczymy jaki jesteś figo fafo, hojrak, i wielki fofo
Wstawaj. Zesrałeś się.
Spierdolił do Norwegii i nikt go nie może namierzyć? A co on kurwa James Bond czy po prostu nie mają nic na niego aby wystąpić o ekstradycję?
Pewnego kolegę spasłego z omzriku norwedzy nie chcą oddać, bo podał się za geja który jest prześladowany.
No jest prześladowany listem gończym.
Ogląda się potem filmy z tym cymbałem krzykaczem stonogą, otoczka szczyli z liceum i potem te same larwy widać w komentarzach chociażby pod tym postem
Spierdolił do Norwegii i nikt go nie może namierzyć? A co on kurwa James Bond czy po prostu nie mają nic na niego aby wystąpić o ekstradycję?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów