📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Myślę że Polak też by tak pracował za 1500euro za granicą
Pierwsze słyszę, by kij od szczotki wydawał takie odgłosy. Prędzej kombajnik do koszenia trawy po przymrozku.
W całej ten automatyzacji i robotyzacji chodzi o to, aby ludzie robili rzeczy wymagające myślenia, kreatywności, czynności mniej powtarzalne, itd. Całą małpią robotę i tak się zautomatyzuje prędzej czy później.
Pisałem swego czasu o tym artykuł - tak z pamięci - w najbliższej dekadzie kilkaset milionów ludzi globalnie będzie musiało się przekwalifikować, bo ich zawody przestaną istnieć. Takie koszty postępu.
Pisałem swego czasu o tym artykuł - tak z pamięci - w najbliższej dekadzie kilkaset milionów ludzi globalnie będzie musiało się przekwalifikować, bo ich zawody przestaną istnieć. Takie koszty postępu.
Fajne ma te rajstopki. Mniami. A ten kijek to mógłby mieć jeszcze inne zastosowanie
Lepiej tak zarabiać niż okradać, ale mogła by czasem wsadzić w dziurę albo w przednie koło dla Sadola
kovallo napisał/a:
Fajne ma te rajstopki. Mniami. A ten kijek to mógłby mieć jeszcze inne zastosowanie
Dokąd by Ci wszedł? W sumie to cofam pytanie... nie interesuje mnie to.
to tylko wietnamska prostytutka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów