18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:40
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:56

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
~Velture 2018-04-05, 16:02 6
1:41
I to niby ja jestem konfidentem
Zgłoś
kokos_123 2018-04-05, 17:39 1
ok już kapuje o co z 3:55 chodzi, z tak ustawionym lusterkiem nie było szans nic zobaczyć.
Zgłoś
banerr 2018-04-05, 19:26
Ten z 7:47 to zwykły bandyta i powinien dostać dożywotni zakaz jazdy plus konkretną grzywnę.
Zgłoś
motci 2018-04-05, 21:21 14
@banerr nie bronie go, ale ten cieć z audi specjalnie przyspieszał gdy passałke go wyprzedzał, a że passałke nie miał mocy, to ze strachu przed nadjezdzajacą z naprzeciwka skodą zjechał na prawy pas żeby uniknąć czołówki. Gdyby kierownik audi nie cwaniakował, to nic by sie nie stało. Gdyby kierownik passeratti użył mózgu, to po prostu dałby po heblach i schował sie za sraudi. Trafił swój na swojego, obaj do odstrzału
Zgłoś
Coyot30 2018-04-05, 23:33
@motci Przyjrzyj sie jeszcze raz! Jak i Audi, i VW skończyły wyprzedzać nagrywającego. Koleś nie po to wyprzedzał, żeby jechać z tą samą prędkością co nagrywający, tylko dał od razu z buta(normalne, prawda). A ameba pierdolona, z passata poczuła moc(z) pod maską i chciała wykorzystać okazje. Bo potem zaś 2 kilometry będzie się rozpędzać do astronomicznej prędkości.
Zgłoś
Lysack 2018-04-06, 1:23 9
Coyot -> mimo wszystko, zgodnie z prawem kierowca pojazdu wyprzedzanego ma zachować stałą prędkość, a przyspieszanie gdy jest się wyprzedzanym jest niezgodne z przepisami, więc cieć z audi odjebał i poniósł tego konsekwencje.

Ja w takich sytuacjach po wyprzedzeniu, a gdy widzę, że jestem wyprzedzany przez kogoś, utrzymuję stałą prędkość jaką miałem przy wyprzedzaniu, a jak typ jest już przede mną, to wtedy cisnę za nim - jak zwolni to go wyprzedzam, a jeśli jedzie podobnie jak ja albo szybciej, to nawet lepiej - dobrze mieć kogoś przed sobą, kto w razie czego pierwszy przyjmie na siebie kontrolę prędkości, pieszych myślących, że zdążą, czy cześka wyjeżdżającego z podporządkowanej
Zgłoś
Novotko 2018-04-06, 2:47
pokazcie krzywe ryje tych zjebow, co tu do ukrycia ?

masz rejestracje ppl, jebal cie cwel
Zgłoś
qba89 2018-04-06, 12:53
Niepokojący jest fakt tego, że nasza kultura jazdy coraz bardziej przypomina tą, zza wschodniej granicy
Zgłoś
BDrummer 2018-04-06, 15:09
7:27.. gdzie ta kurwa jedzie na rondzie
Zgłoś
avic 2018-04-06, 15:42 1
@qba89 - na na przykład mam całkowicie inny pogląd na to. Mało tego - uważam, że poza skrajnymi, niereformowalnymi debilami jeździ się u nas z roku na rok coraz lepiej. Z tym małym zastrzeżeniem, że - oceniając po filmach takich jak ten- ludzie, którzy mają zamontowane kamerki jakoś często chamieją. Mam przykre wrażenie, że czasem ludzie nagrywają tylko po to, żeby mieć co co neta wrzucić, pkt. "nie wpuszczę chuja, pokażę jak mi zajeżdża drogę". Oczywiście pomijam tu debili z BMW i AUDI bo to osobna grupa podmiotów, do których najchętniej bym strzelał, albo rozjeżdżał.
Zgłoś
WoleMerce 2018-04-06, 17:38 1
Ładny Mercedes.
Zgłoś
Indyferentny 2018-04-06, 18:31 1
2:20

Jeden fragment ile możliwości. Przemyt ukrainek? Zbieranie/rozwóz strażniczek lasu? Po prostu podlasie czy logopeda miał urlop?
Zgłoś
ellsworth 2018-04-06, 20:44
4:06 Jak ja nie cierpię takich skurwysynów. Człowiek zmienia sobie pas tak jak należy a tu się wdupcy jakiś kutas co nie mógł wyczekać linii przerywanej i jeszcze ma chuj pretensje że mu się drogę zajechało. Pojechałby tak jak należy to by problemu nie było.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem