Filmik ukazuje grupę karków zachęcających do przepisowej jazdy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przynajmniej robią porządek z bandą debili
Powinni im profilaktycznie wpierdolić to by się naród powoli nauczył
Powinni im profilaktycznie wpierdolić to by się naród powoli nauczył
No widzę że w Rosji to jest prawdziwe państwo prawa i nie ma żadnego pierdolenia się z ciulami. W Moskwie stworzyli parę takich patroli.
Tego ostatniego to powinni kurwa wypierdolić za te barierki w krzaki i rozjebać to auto, a nie jebany chuj kozaczy bo ma kasę
Ten kto sie przezywa ten tak sie sam nazywa
@up brakuje jeszcze "jesteś u pani" i "nie w szczepionke"
ale karki, nie no bałbym sie go nawet
Kurwa, kulturalni kolesie zatrzymują takiego udupa, i grzecznie zwracają mu uwagę. Wy się przypierdalacie o że nie spuścili mu wpierdolu. Nie wypowiem sie nt. Kierowcy tego autka. Zamiast masakrować teraz tego jednostrzałowca to czepiacie się normalnych ludzi, którzy kurwa próbują robić coś dobrego ciekawe jakie wy macie ambicje.
Z tym "kto przezywa..." to akurat dobrze mu powiedział bo zagiął kretyna dziecinnym powiedzonkiem.
Z tym "kto przezywa..." to akurat dobrze mu powiedział bo zagiął kretyna dziecinnym powiedzonkiem.
Ciasny.
Jakim ty musisz być patyczakiem, jeżeli ich uważasz za "karków".
Jakim ty musisz być patyczakiem, jeżeli ich uważasz za "karków".
Dwóch na jednego to banda chuja, ale tylu pedałów w kupie to kurwa nie wiem co to jest. Znaleźli się kozacy. Niech lepiej papierki pozbierają, albo strzykawki pod mostem zbiorą. Śmiecie jebane. Brawa dla ostatniego kierowcy, chciał ich gnojów sprowokować, potem milicja, sąd i miałby już dane tych śmieci. Ma facet jaja. Jebani ElektrycyElektornicy, cwele.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów