Londek Zdrój
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Londek Zdrój
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mógł zajebać pierwszemu, to by pizdy jak domino sie posypały
CzerstWybut napisał/a:
Mógł zajebać pierwszemu, to by pizdy jak domino sie posypały
Jest dobrze, jebnął chyba prowodyra, aż się reszta zleciała, jak muchy do gówna.
Piwko leci za dobrą akcję. Szkoda tylko że tak krótko czuje niedosyt
Widać że miał stłuczke przez nich i nic dziwnego że sie zdenerwował
Jebać te wszystkie kurwy zielone tylko ludziom w życiu przeszkadzają
No cóż powinni mieć świadomość że nie każdy będzie tylko szarpał
Powinni zjarać mu gównowóz, to się zastanowi na drugi raz patus.
Brawo ekolodzy!
Brawo ekolodzy!
Nie palę papierosów, ale teraz mam wielką ochotę palić 10 paczek dziennie i zorganizować w Europie całą ligę amerykańskiego przeciągania ciężarów ciągnikami.
Także tak, bardzo skuteczna metoda jebane zjeby. Normalnie efekt kobry
Także tak, bardzo skuteczna metoda jebane zjeby. Normalnie efekt kobry
A gdzie jest ta skurwiała formacja nazywana milicją?
Gdzie ten pijak i przestępca Kamiński z Wąsikiem przestępcy i prowokatorzy?!!! Za co oni biorą pieniądze?
Gdzie ten pijak i przestępca Kamiński z Wąsikiem przestępcy i prowokatorzy?!!! Za co oni biorą pieniądze?
Jebane szczeniaki bez żadnych obowiązków i problemów. Tylko wpierdol, bolesny, ale rozsądny, żeby pamiętały i wspominały z wnukami "jak to dawniej bywało".
Antypolak666 napisał/a:
Brawo ekolodzy!
Jact ekolodzy? Gdzie ty ekologów widzisz? Mowa o tych nierobach, w plastikowych kurtkach, do wyprodukowania których zużyto tony ropy? Ekolodzy, to by na plecy wzięli cały ładunek i przenieśli, ubrani w papierowe torebki na Wacka i Grażynę. A to tutaj, to lenie, żyjące z pracy innyc.
Tak jak wielu protestów nie popieram, ale uznaję argumenty ich uczestników tak tych skurwieli to bym napierdalał bez litości jakby u nas robili takie akcje. Debile nawet nie rozumieją, że tamując ruch przyczyniają się do większego zużycia ropy naftowej bo auta stoją zamiast jechać a nikt nie będzie w korku gotował sobie jajec bez klimy więc silniki chodzą. W sumie jakby człowiek po chujowym dniu w pracy spotkał takie coś na drodze to mógłby odreagować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów