najnowsza partia ulicznych potyczek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
należy im się szacunek za odwagę społeczną
Wg mnie powinni dla przykładu ukarać tych co tak wszczynali awanturę i popychali... Wtedy byłby przykład że jak ktoś ma kamerę to go nie bij.
Znam, oglądam, popieram. To jest niby pojebany azjatycki kraj a jednak oddolne inicjatywy mają zajebiste. Druga dobrą inicjatywą są ustawki z pedofilami.
zmiękli chłopaki ... kiedyś wjebali by jeszcze tym typkom , nie cackali się tak jak ktoś skakał ...
te wstawki pokroju "dobrze buja" są naprawdę chujowe
jak zwykle najwiekszymi burakami okazuja sie nowobogackie kurwy ktorym sie nie chcialo wyjechac wczesniej wiec musza zapierdalac po chodnikach, az dziw ze nie zapierdalaja po nich 150 trabiac na pieszych
ja jestem ciekaw jak np. szefowie tych rzucających się i grożących typów zobaczę te filmiki, albo znajomi, rodzina i jak zareagują na to
Cekam aż kiedyś wreszcie trafi sie wariat z paralizatorem i ich ustawi na chodniku w poziomie
@up Paralizator? Tam łatwiej o nagana czy kałacha niż paralizator...
A napisy dziadowskie, nie oddają wiernie klimatu ani przesłania.
A napisy dziadowskie, nie oddają wiernie klimatu ani przesłania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów