Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
doopa 2017-07-12, 22:40 4
toć to jakiś cygan
Zgłoś
J................8 2017-07-13, 1:08
liczyłem,że im wpierdoli
Zgłoś
wójt 2017-07-13, 3:23 2
do kamery kozacy jakich malo.... a poza kamera pewnie biora lapowki.... bo na pracowitych nie wygladaja a locha widac ze glodna nie chodzi .....
Zgłoś
BKKWK 2017-07-13, 11:56
"Okay, do whatever you have to do and then I'll keep going" - niebezpiecznie to powiedzieć grupie kilku chłopa i do tego w Rosji.
Zgłoś
rapidu 2017-07-13, 13:04 2
Ten co się na koncu tak spina wygląda jak Czadomen
Zgłoś
Defru 2017-07-13, 13:39
Chodnik szeroki. Ludzie by sobie przeszli. Samochody by sobie przejechały. Motocykle by sobie przejechały. Wszyscy byliby zadowoleni. Niestety trafi się taki szeryf jeden z drugim i robi się nieciekawie. I teraz za bardzo się go rozjechać nie da, bo i faktycznie jest "na prawie". Tylko i problem tu powstaje bo prawo człowiek tworzy i winno być dla ludzi, a często gęsto jest bezmyślnie ustanawiane i jeszcze bezmyślniej egzekwowane. Efekt końcowy jest taki, że miast szczęśliwych pieszych i zmotoryzowanych, mamy szczęśliwych pieszych i wkurwionych zmotoryzowanych. Także tego... kij im w nery i rychłej śmiertelnej choroby z całego serca.
Zgłoś
Przema 2017-07-13, 14:16 4
@defru

chodnik nie służy do jeżdżenia, idąc twoim tokiem, tam gdzie szeroka droga o samochód z pieszymi się zmieści
Zgłoś
wszystkozajete1234 2017-07-13, 14:46 4
@Defru
Obejrzyj filmik uważnie, są równoległe ulice do chodnika. Oni pchają się, bo chcą ominąć korek na głównej ulicy.
I jakie zasady ruchu na chodniku będą?
Auto pojedzie środkiem, czy po prawej stronie chodnika?
Ile max pojedzie motor na nim? 100km/h, bo nie ma znaku ograniczającego prędkość? Czy 50km/h, bo teren zabudowany?
Kto ma pierwszeństwo? Auto, które jest większe? Czy auto będzie wymuszać pierwszeństwo?
Jakie regulacje odnośnie szerokości chodnika? Na zasadzie zmieszcze się na krzywy ryj, najwyżej zepchnę pieszych na trawę?
"A czemu ta tępa dzida z dzieckiem w wózku nie może zjechać w tą zaspe śniegu? Jak ja przejade teraz?"
Już teraz ludzie nie stosują się do przepisu zostawiania półtora metra pieszym przy zaparkowaniu na chodniku, a co dopiero jakby mieli po nim jeździć. (Widziałem wiele razy, jak ludzie musieli omijać zaparkowane auto na chodniku schodząc na ulice po której jeździły auta, które musiały zwalniać).
Widać, że nie masz dzieci. Nie chce mi się tłumaczyć, ale np dziecko na rowerku+utrata równowagi+nadjeżdżający debil w aucie po chodniku.
U mnie w mieście był przypadek potrącenia starszej osoby właśnie na podobnym chodniku, bo koleś zimą chciał ominąć korek, a chodnik słabo oświetlony. Nie wiem jak to się skończyło.
A i nie ma czegoś takiego jak "niepisane prawo". Polacy to taki naród, że trzeba im wszystko uregulować prawnie, bo inaczej znajdzie się "janusz", który powie"moja racja jest najmojsza" i będzie dzicz. Lepiej, że jest jak jest, niż znieść zasady. Ty może nie pojechałbyś 50km/h chodnikiem, ja nie pojadę, ale znajdzie się jakiś sebix, janusz z wonsem czy inna spierdolina umysłowa, która pojedzie tyle.
Społeczeństwo demokratyczne musi dostosować swoje tempo marszu do słabszych jednostek. Czyli m.in. do ludzi z niedojebaniem mózgowym. Dlatego np na broń trzeba mieć zezwolenie, bo inaczej takie jednostki coś odwalą.
Jak pójdziesz na prawko, to tam jest takie coś fajnego jak kodeks ruchu drogowego, polecam.
Dowiesz się wtedy, że jest coś takiego jak "Strefa zamieszkania". (Taki znak był u mnie na terenie uczelni, a wszyscy i tak jeździli 50km/h "spychając" ludzi na pobocze).
ps
Zawsze można pozmieniać infrastrukturę dróg osiedlowych i chodników. Wystarczy się zainteresować tematem jak to zrobić. I to zrobić.
Ale chuj, lepiej pierdolić i biadolić, bo tak łatwiej.
Zgłoś
wyrfel 2017-07-13, 16:30
wkurwiają mnie te typy na maxa, niby spoko, że pilnują takich rzeczy, ale jakim chujem niszczą cudze mienie?? pojebani moim zdaniem są tacy ludzie. Nagrał video, zgłasza na policję, że było wykroczenie przekazuje video i po sprawie a nie bawią sie w siedmiu wspaniałych.
Zgłoś
LordGuciol 2017-07-13, 17:49
3;30 nie trawie takich ludzi od razu widać ze ćwierć inteligent i jedynie siłowo umie się komunikować.
takie jednostki trzeba eliminować jak chcemy rozwijać naszą cywilizację.
Zgłoś
Defru 2017-07-14, 0:32
@wszystkozajete1234
Jeżeli prawo ktoś ma złamać to złamie. Nie ma regulacji? Wychodzi na to samo. Wbrew temu co uważasz, poza oczywiście skrajnymi wyjątkami, ludzie zachowują się rozsądnie. Jakby było pusto na tym chodniku + dobra widoczność, to i niech 100km/h jedzie - wszystko zależy od warunków. Bo widzisz, Ty byś, z całym szacunkiem, chciał wszystko uregulować, wszystkich przed wszystkim uchronić i zabezpieczyć, najlepiej trzymając w metalowej klatce. A ja bym chciał wszystko odregulować i wszystkich wypuścić - niech sobie radzą. Ty byś chciał mówić innym jak żyć i co robić, a ja bym rzekł tylko, by nie krzywdzili swoim zachowaniem innych. Daj ludziom wolność a zobaczysz, że nie oszaleją. Daj ludziom decyzyjność, a staną się odpowiedzialni. Odbierając wolność odbierasz im odpowiedzialność za siebie samych i innych dookoła.
Zgłoś
Novotko 2017-07-14, 15:40
CT człowiek tadeusza
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem