Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nalepkarze powinni wpierdol dostac. niech sie za robote wezma tez ich bedzie stac na mercedesy, ktos im kiedys taki wpierdol spusci ze im sie odechce.
Nalepkarze powinni jeszcze wpierdol spuszczać. Odechciałoby się jebanym merolom zastawiać chodniki/pasy. Myśli taki kutas że jak ma drogiego merca to może go sobie postawić gdzie chce. Niech się nauczą jak się jeździ/parkuje.
takze pamietajcie prawidziwy kierowcy w polsce nie tylko pilnuja siebie ale i innych
Nalepkarze powinni jeszcze wpierdol spuszczać. Odechciałoby się jebanym merolom zastawiać chodniki/pasy. Myśli taki kutas że jak ma drogiego merca to może go sobie postawić gdzie chce. Niech się nauczą jak się jeździ/parkuje.
nech se do roboty ida albo kupy zbierac tez ich bedzie stac na mercedesa i parkowanie. a wogole jak ja stoje w aucie i zastawilem inne niby auta to chyba logiczne ze jak ktos bedzie chcial odjechac to go wypuszcze
dokladnie albo trafili kolego tylko tego nie pokazuje bo ktos im wpierdol spuscilZałożę się że te gnojki to dokładnie ten sam gatunek kurwy co rysuje lakier w samochodach zaparkowanych na chodniku i przechodzi po masce aut zatrzymujących się na przejściu. Powinni kurwa podchodzić pojedyńczo zasrańcy, kurwa studenciki socjologii czy innej politologii lub stosunków międzynarodowych, pasożyty pierdolone, to by zobaczyli co oznacza ruski kozak. Aha i żałuję że naprawdę nie trafili na rekietiera.
To że kurwa parkują i zagradzają drogę czy wyjazd to faktycznie chamówa, ale częściowo popieram kierowców. W połowie przypadkach (jak nie więcej) w samochodach SĄ kierowcy w momencie przyklejania tego gówna (być może zatrzymał się i czeka na kogoś i zaraz pojedzie), a jak siedzi w samochodzie to w każdym momencie może przestawić auto (nawet mi się zdarza, że gdy czekam na kogoś to zatrzymuje się w miejscu gdzie kogoś blokuję, ale nawet wtedy nie gaszę silnika więc w każdym momencie mogę przestawić).
Druga sprawa to od takich rzeczy powinna być Policja, a nie banda jebanych małolatów. Swoją drogą wiadomo jak ta policja działa, zwłaszcza w Rosji, ale te jebane dzieciary powinny przylepić raz czy drugi i już a nie wdają się w bójki i tym podobne akcje. Jak by mi ktoś przylepił to spoko, rozumiem że zrobiłem błąd, ale jak się jeszcze rzuca i na chama kurwa przykleja to bym kurwa klucz do kół chyba wyciągnął i przyjebał każdemu po kolei.
Swoją drogą już czekam na filmik jak jeden czy drugi gangster wkurwi się maksymalnie i urządzi polowanie na gówniarzy i w ten sposób akcja się zakończy.
popieram cie w calosci kolego
Btw. troche przeskakiwalem i chyba nie zalapalem kto komu wpierdol spuszcza... ale najwazniejsze, ze sam w sobie wpierdol byl spuszczany ;}
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów